Kanal 7 Tatlı Bela 103.bölüm izle! Shlok'un zor anları

Kanal 7'nin sevilen dizisi Tatlı Bela 103.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak? İşte detayları

Kanal 7 Tatlı Bela 103.bölüm izle! Shlok'un zor anları
Kanal 7 Tatlı Bela 103.bölüm izle! Shlok'un zor anları
GİRİŞ 17.06.2017 09:26 GÜNCELLEME 17.06.2017 09:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hafta içi ve hafta sonu her gün izleyici karşısına çıkan Tatlı Bela 103.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Tatlı Bela 103.bölümü yine nefes kesecek. Peki Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak? Shlok hizmetçilik yaptığı evde yaşadığı zor anları nasıl atlatacak? Astha, Shlok'uk bu durumuna ne gibi bir tepki verecek. İşte Tatlı Bela yeni bölüm fragmanı ve özeti

TATLI BELA 103.BÖLÜM FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 17 Haziran saat 22:00’de Kanal 7 ekranlarında

TATLI BELA YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Slok Varad’ı affettikten sonra İndirajet ile ilgili planlar yapmaya başlarlar. Kavya Slok ve ailesinin evlerinde kalmasını isteyince kabul ederler. Kalindi Mala ile Ankush’un konuşmalarına şahit olmuş ve duydukları karşısında çok olmuştu. Ankush’un değişmediğini öğrenmek onu çok üzmüştü. Mala Kalindi’ye yaptıklarından dolayı pişmandır. Ankush Mala ile ilgili sözler söyleyince Kalindi dayanamaz ve bir tokat patlatır Ankush’a…

Bu arada İndirajet kendisine bir asistan alacaktır. Slok zannettiği Chowski’nin fotoğraflarına bakmaktadır. evin hizmetçisi Sita ise duydukları ve gördükleri karşısında elindeki çayı döker. İndiajet Sita’nın Nirancan döneminde çalıştığını bu yüzden işetn atılması gerektiğini söyler. Sita işten atılır. İndirajet ve Ahilya Nirancan ve ailesine son bir darbe daha yapmak için planlar yapmaktadır.

Sita Varad’ın evine gider. Evdekilere İndirajet ve Ahilya hakkında bildiklerini anlatır. Sita onların bir asistan aradıklarını ve Chowski ve Rekna’yı Slok ve Asta zannettiklerini söyler. Asta ise malikaneye asistan olarak gitme kararı verir. Slok ise ona yardımcı olacaktır. Asta malikaneye gider. Saatin geç olduğunu söylemelerine rağmen Asta görüşmekte ısrarcı olur. Ahilya tuttuğunu koparan bir kişi olarak Asta’yı beğenmiştir. İndirajet ile görüşmeye giderler. Asta kulağına bir kulaklık takmıştır. Slok görüşme sırasında sorulabilecek soruları dinleyip cevap verecektir. Ancak son soruda kulaklık bozulur.

Son soruda İndirajet ben toplantı olacağı gün uyuyakalsam beni mi uyandırırsın yoksa toplantıyı mı iptal edersin diye soruyor. Asta ise müşterileri oyalar ve sizin biraz daha uyumanızı sağlarım deyince ama müşterilere yalan söyleyeceğini hatırlatır İndirajet. Asta ise işim ve patronum her şeyin üzerindedir diye cevap verir. İndirajet bu cevabı beğenmiştir ve Asta’yı işe alır. Asta’nın ismi ise Sapna’dır.

Asta işe alındığını ailesi ile paylaşır. Herkes çok mutlu olur. Ahilya ise hizmetçinin bulduğu albüme bakmaktadır. İlk sayfada Nirancan vardır. Daha sonraki sayfaları göremeden İndirajet gelir ve albümü kaldırır. Bu arada Renuka Riya’nın evliliğin tehlikeye girdiğini ve bunun sorumlusunun da Jiyothi olduğunu düşünmektedir. Jyothi evdeki baskılara dayanamayıp evi terk etmek ister. Ancak kayınpederinin söylediklerini düşünerek vazgeçer. Renuka’da Sid ile konuşurken Jyothi’den ayrılmasını ister. Sid bu durumu kabul etmez.

Asta işe başlamıştır ve çocukların yaramazlıkları ile tanışmıştır. Asta çocuklara bir öğretmen arandığını da öğrenir. İndirajet Asta’dan şüphelenmeye başlar. Çünkü evde daha önce yaşamış gibi davranmaktadır. Onu erken işten gönderir. Amacı onu takip ederek gerçek kimliğine ulaşmaktır. Asta takip edildiğini anlayınca başka bir pansiyona gider. Ancak güvenlik görevlisi onu içeri almak istemez. Asta onu ikna eder ve içeri girmeyi başarır. İndirajet de görevlinin yanına gelerek Asta’nın burada kalıp kalmadığını sorar. Görevli burada kalıyor yanıtını verir. İndirajet eve geldiğinde Asta hakkında bir sıkıntı olmadığını söylüyor.

Slok ise elektrikçi kılığında şirkete gelir ve dosyaları incelemeye başlar. Bu sırada şirket müdürü içeri girer ancak Slok saklanır.

YORUMLAR 1
  • Havva Sümeyye 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu filimi çok sevdim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam