Fox TV Savaşçı 11.bölüm fragmanı! 2 sezonu ne zaman başlıyor?

Fox TV'de yayınlanan ve ilk bölümünden buyana büyük ilgiyle takip edilen Savaşçı yeni sezonu ne zaman başlayacak? Sezon finaliyle nefes kesen Savaşçı dizisi 11.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV Savaşçı 11.bölüm fragmanı! 2 sezonu ne zaman başlıyor?
Fox TV Savaşçı 11.bölüm fragmanı! 2 sezonu ne zaman başlıyor?
GİRİŞ 05.07.2017 10:30 GÜNCELLEME 05.07.2017 10:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İlk bölümünde bugüne büyük ilgiyle takip edilen Savaşçı dizisi 10.bölümüyle sezon finali yaptı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı 11.bölüm fragmanı ise büyük merak konusu oldu. Peki Savaşçı 2.sezonu ne zaman başlayacak? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar

SAVAŞÇI 2.SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Berk Oktay, Murat Serezli, Fırat Albayram, Uğur Biçer gibi birbirinden ünlü oyunların başrolü paylaştığı dizi ilk sezonunda büyük ses getirdi. Pazar akşamları yayınlanan dizi, reytinglerde de büyük bir başarı sağladı. Bu yüzden dizi ikinci sezon onayını da aldı.
Savaşçı dizisinin ikinci sezonuna başlangıç zamanı olarak Eylül ayı düşünüldü. Yeni sezonda diziler genel olarak Eylül ayında başlıyordu. Bu nedenle Savaşçı dizisinin ikinci sezonunun da 17 Eylülde başlayabileceği iddia ediliyor

Savaşçı 11.bölüm fragmanı

Başrolünde Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli'nin yer aldığı Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı 10.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Savaşçı yeni sezon fragmanı yayınlanmasına bir hafta kala ekranlarda olacak. Dizinin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SAVAŞÇI DİZİSİ YENİ SEZON OYUNCU KADROSU!

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen), Burç Kümbetlioğlu (Başçavuş Bayram Bayat), Alican Albayrak (Teğmen Murat Gündoğdu), Uğur Biçer (Üstçavuş Emre Durmuş), Bahadır Vatanoğlu (Astsubay Galip Aygün), Hakan Dinçkol (Başçavuş Turan Hüseyinoğlu), Nazan Diper (Selver Bozok), Doğan Bayraktar (Üstçavuş Selçuk Yenilmez), Onur Özaydın (Kubilay Ketenci), Zeynep Elçin (Yıldız Bozok), Alp Öyken (Emekli General Mehmet Arif Kılangıç), Yeliz Akkaya (Hatice Bayat), Ercüment Fidan (Tepegöz Zülküf Keskin), Zeki Ocak (Sami Çelik), Münire Apaydın (Handan Hemşire), Ali Tarık Fındık (Uzman Çavuş İlyas), Necmettin Çobanoğlu (Necati Türkmen), Atakan Işıktutan (Üsteğmen Muhabere ), Berk Bulmuş (1.Uzman Erbaş), Serhat Nalbantoğlu (General), Yıldırım Gücük (Ruhi), Fırat Şahin (Merdan Keskin), Yiğit Anıl Dinkçi (General Emir Astsubay)

YORUMLAR 4
  • əhməd 6 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman baslayacaq
    Cevapla
  • Seyit 6 yıl önce Şikayet Et
    Özet warmi direk yeni bölüm mü??
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    tepegöz ölmemişmiydi neden yeni sezonda var
    Cevapla
  • rumeysa 6 yıl önce Şikayet Et
    Savaşçı dizisini dört gözle başlamasını bekliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı