Fox TV Kalbimdeki Deniz 2.sezonu ne zaman? 35.bölüm fragman!

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kalbimdeki Deniz dizisi sezon finalinin ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki Kalbimdeki Deniz 2.sezonu ne zaman başlayacak?

Fox TV Kalbimdeki Deniz 2.sezonu ne zaman? 35.bölüm fragman!
Fox TV Kalbimdeki Deniz 2.sezonu ne zaman? 35.bölüm fragman!
GİRİŞ 03.07.2017 09:41 GÜNCELLEME 03.07.2017 11:44

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kalbimdeki Deniz sezon finaline girdi. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Fox TV'nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz 35.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalbimdeki Deniz 2.sezonu ne zaman başlayacak? İşte dizinin yeni bölümüyle ilgili tüm ayrıntılar

KALBİMDEKİ DENİZ 2.SEZONU NE ZAMAN?

Kalbimdeki Deniz dizisi aldığı başarılı reyting sonuçları ile göz doldurmaya devam ediyor. Başrollerini Özge Özberk ve Kutsi’nin paylaştığı başarılı yapım Pastel Film’in bu sezon elinde yer alan en başarılı projesi.

Kalbimdeki Deniz dizisi için Fox Tv’nin bu sezon zirveyi zorlayan tek dizisi de diyebiliriz. Bu nedenler ile Kalbimdeki Deniz dizisi izleyicisini ne yapımcısı Pastel Yapım nede kanalı Fox Tv üzebilir. Kalbimdeki Deniz bu günkü gibi başarılı reytingler almaya devam ederse Kalbimdeki Deniz dizisi 2017 2018 sezonun sonuna kadar izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.

Kalbimdeki Deniz, Cumartesi akşamları farklı kanallarda yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları, Adı Efsane ve Yeni Gelin dizilerini reyting savaşında geride bırakarak zirvenin sahibi olmayı başardı. Kalbimdeki Deniz 2. Sezonu ile Eylül ayında Fox Tv’de.

Kalbimdeki Deniz 35.bölüm fragmanı

Başrolünde Özge Özberk ve Kutis'nin yer aldığı Fox TV'nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz 35. fragmanı henüz yayınlanmadı. Kalbimdeki Deniz yeni sezon fragmanı yayınlanmasına bir hafta kala ekranlarda olacak. Dizinin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

KALBİMDEKİ DENİZ YENİ SEZON OYUNCU KADROSU

Deniz Öztuna – Özge Özberk
Mirat Yavuz – Kutsi
Fikriye Yılmaz – Yeşim Ceren Bozoğlu
Alihan Öztuna – Hakan Eratik
Ece Öztuna – Hazal Adıyaman
Mustafa Tarhan – Batuhan Ekşi
Diyar Sarıkaya – Sebahat Kumaş
Cemile Şahin – Güzin Usta
Nejat Aksal – Hakan Vanlı
Ozan Öztuna – Çağlayan Doruk Ozanoglu
Hülya Aksal – Devin Özgür Çınar
Figen Yılmaz – Nazlı Pınar Kaya

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak