Söz dizisi ne zaman başlayacak? Star TV'den Söz 13.bölüm fragmanı izle...

TSK destekli ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Söz sezon finaline girdi. Star TV'nin en çok izlenen dizisi Söz 13.bölüm fragmanı yayınlandı Peki Söz 2 sezonu ne zaman? İşte detaylar...

Söz dizisi ne zaman başlayacak? Star TV'den Söz 13.bölüm fragmanı izle...
Söz dizisi ne zaman başlayacak? Star TV'den Söz 13.bölüm fragmanı izle...
GİRİŞ 18.09.2017 10:07 GÜNCELLEME 18.09.2017 10:07
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Star TV'nin beğeniyle takip edilen dizisi Söz sezon finalinin yayınlanması ile birlikte 2.sezonu büyük merak konusu oldu. Peki Söz 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzlenme rekorları kıran Söz dizisi 2.sezonu ne zaman başlayacak? Yavuz yeni sezonda ölecek mi? İşte TSK destekli askeri dizi Söz ile ilgili tüm merak edilenler

SÖZ 2.SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Söz dizisi, Star TV ekranlarında Söz ismi ile yayın hayatına başladıktan sonra yeterli reyting oranına ulaşarak yaz sezonuna kadar yayınlanmaya devam etti. Söz dizisi yüksek reyting oranına ulaşmayı başardı ve 2. sezon için devam kararı verildi.

Star TV ekranlarında derin oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Söz dizisi yeni sezondada ekranlara gelecek fakat yayın hayatına başlayacağı tarihle ilgili henüz yapımdan ve kanaldan net bir açıklama gelmedi. Fakat dizisinin Eylül ayında başlaması ön görülüyor.

Söz 13.bölüm fragmanı

Başrolünde Tolga Sarıtaş ve Serhat Kılıç'ın yer aldığı Star TV'nin sevilen dizisi Söz 13.bölüm fragmanı yayınlandı. 

SÖZ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Tolga Sarıtaş (Üsteğmen Yavuz)
Atakan Arslan (Geveze) (Üsteğmen Zafer Yaman)
Aybüke Pusat (Doktor Bahar Kutlu)
Görkem Sevindik (Üstçavuş Mücahit Serdengeçti) (Keşanlı)
Mustafa Yıldıran (Başçavuş Ali Haydar)
Burak Sevinç (Avcı Fethi Kulaksız)
Eren Vurdem (Ateş Acar)
Nihat Altınkaya (Yarbay Erdem Kaçmaz)
Serhat Kılıç (Çolak)
Aytaç Şaşmaz (Uzman Çavuş Feyzullah Altıparmak) (Çaylak)
Nil Günal (Güler Korkmaz)
Melissa Özge Yıldırımer (Fatma Bozdağ)
Meriç Aral (Eylem Mercier)
İlayda Ildır (Nazlı Korkmaz)
Ece Oktay (Funda Kutlu)

SÖZ DİZİSİNDE FLAŞ AYRILIK

Söz dizisinden ayrıldığını 2016 Survivor yarışmasında şampiyonu ünlü sporcu Atakan Arslan sosyal medya hesabından duyurdu. Açıklamasında, “Söz dizisinden kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. İzleyicilerimize bizi destekleyenlere herkese teşekkürler başka projelerde buluşmak üzere.” İfadelerine yer verdi.

Star TV’de yayınlanan Söz dizisi 12. Bölümde sezon finaliyle ekranlara ara vermişti. Kadrosu ve hikâyesiyle göz dolduran yapımın 2.sezon da ekran macerasına devam edeceği duyurulmuştu. Dizinin yeni sezonda Eylül ayı itibariyle ekranlara dönmesi bekleniyor. Ancak dizinin önemli karakterlerinden biri olan Üsteğmen Zafer Yaman’a hayat veren Atakan’ın ayrılık kararı akıllarda soru işareti bıraktı.

Survivor All Star’a katılabilir mi?

Oldukça başarılı giden bir yapımdan ayrılma tercihinde bulunan Atakan’ın başka bir projeyle ekranlara dönmesi bekleniyor. Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor’ın 2017-2018 sezonunda Survivor All Star 2018 şeklinde geleceğini ve kadrosunu,

 “Survivor’da yeniden bir All Star çekmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki sene için Turabi, Hilmicem öteki tarafta Nagihan, Merve Aydın, Atakan olacak. Olağanüstü bir kadro oluşmuş durumda.” sözleriyle açıklamıştı. Hal böyle olunca Atakan’ın diziden ayrılığının sebebi All Star’da yarışacak olmasına bağlanıyor.

SÖZ DİZİSİNE YENİ OYUNCU! EZGİ ÇELİK KİMDİR?

Eylül ayında yeni sezon bölümleriyle ekranda olmaya hazırlanan Söz dizisi büyük sürprizler yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün diziden ayrıldığını açıklayan Atakan Arslan’ın ardından yerine kadın bir komutanın gelmesine karar verildi. Söz’ün yeni kadın komutanını oynayacak isim ise ünlü oyuncu Ezgi Çelik.

Söz’ün taze kanı Ezgi Çelik, dizide Yüzbaşı Songül Yıldız’a hayat verecek. Söz’de sergilenen kahramanlık hikâyelerine Türk kadının gücü de eklenecek. Yeni sezonda Söz dizisi böylece zirve iddiasını sürdürdüğünü kanıtlamış oldu.

Dizinin yapım şirketi TİMS’den gelen açıklama;

söz-yeni-oyuncu

Ezgi Çelik kimdir?

6 Ağustos 1984 İstanbul doğumlu olan Ezgi Çelik, küçük yaşlardan beri tiyatro oynayan Çelik Şehir Tiyatrolarında eğitim görmüştür. 12 yaşında ‘Kral Oedipus’ oyununda ilk kez profesyonel olarak sahneye çıkan oyuncu, İstanbul Şehir Tiyatroları lise boyunca devam etti, ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girmiştir. Ünlü oyuncunun ilk dizisi Kara Yılan olmuştur. Ezgi Çelik’in rol aldığı yapımlar arasında Asi, Gurbet Kuşları, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Şubat, Ben de Özledim, Bir Çocuk Sevdim, Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Dayan Yüreğim gibi diziler var.

söz-mehmet-özgür-kimdir

SÖZ DİZİSİNE BİR OYUNCU DAHA

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı, vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bir 'Özel Kuvvet Timi'nin hikayesinin anlatıldığı 'SÖZ' dizisinde usta oyuncu Mehmet Özgür seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

'Özel Kuvvet Timi'nin nefesleri kesen hikayesi ve aksiyon dolu sahneleriyle yeni sezonda da pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya hazırlanan 'SÖZ' dizisinde Mehmet Özgür, sürpriz bir karaktere hayat verecek. 

Mehmet Özgür Kimdir? Mehmet Özgür Nereli? Kaç Yaşında?

30 Ağustos 1970 doğumlu usta oyuncu Mehmet Özgür İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Sanat hayatına bir dil kursunun planladığı tiyatro etkinliğine 1988 senesinde dahil olarak başlamıştır. 2004 senesinde ilk kez kamera karşısına geçen Mehmet Özgür Suskunlar dizisinde Takoz İrfan, Filinta dizisinde ise Kadı Gıyasettin Hatemi karakterini canlandırmıştır. Yeni sezonda Star tv ekranlarında yayınlanacak olan Hanım Köylü dizisi oyuncuları arasında yer alan Mehmet Özgür aslen Antalya Korkuteli’lidir.

YORUMLAR 84
  • Lachyn 6 yıl önce Şikayet Et
    Wowww!!!
    Cevapla
  • emine 6 yıl önce Şikayet Et
    cok guzelll
    Cevapla
  • buse 6 yıl önce Şikayet Et
    muhteşem bir dizi her bölümünü ezbere biliyorum
    Cevapla
  • dilan 6 yıl önce Şikayet Et
    Vav
    Cevapla
  • ozlem 6 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel dizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı