Esra Erol'dan evlilik programlarıyla ilgili olay açıklama!

Son günlerde büyük tartışma konusu olan evlilik programını sunan Esra Erol eleştirilere cevap verdi

Esra Erol'dan evlilik programlarıyla ilgili olay açıklama!
Esra Erol'dan evlilik programlarıyla ilgili olay açıklama!
GİRİŞ 20.06.2017 11:09 GÜNCELLEME 20.06.2017 15:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yeni Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Ali Şükrü Çoruk, 1920 yılına dair Şehir Dergisi'nin "evlilik talepleri" bölümünü Twitter hesabından paylaştı.

Esra Erol da, evlilik programlarıyla ilgili "Bizim kültürümüze uygun değil" eleştirilerine "Şehir" Dergisindeki izdivaç taleplerini örnek göstererek cevap verdi.

BELGELERLE KONUŞUYORUM

Belgeyi göstermeden önce Esra Erol şunları söyledi:

İki sezonun en önemli konularından biri evlilik programlarıyla ilgili yapılan eleştiriler. Hatta bir ara KHK tarfından da kaldırıldığı söylendi."Evlilik programları bizim kültürümüze uygun değil" diye yorumlar yapılıyor. Fakat belgelerimle konuşuyorum. Aslında insanları bir araya getirme. İnsanların izdivaçlarına vesile olmak bizim toplumumuzda var. Hatta tarihi 1920'ye dayanıyor...

esra-erol-atv

Ünlü sunucu bu girizgahın ardından 1920 yılında çıkan "Şehir" dergisinde yer alan evlilik taleplerinden bazı örnekler gösterdi.

YORUMLAR 1
  • ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    esra doğrudur o zamanlar vardır ama sizin yaptığınız gibi senaryo yazıp ünlü olmak isteyen zavallıları oynatarak evlendirmiyorlardır. 2 yıldır program yapıyormuşsun ama nedense aynı şahısları 2 yıldır evlendiremedin. sürekli birbirlerinin talipleriyle aşk yaşıyorlar buda kültürümüze uygun değil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!