Zor Sevda 36.bölüm izle! Zoya evi terk ediyor

Kanal 7 ekranlarını beğeniyle takip edilen dizisi Zor Sevda 36.bölümü yayınlandı. Son bölümüyle herkesi şaşırtmayı başaran Zor Sevda 36.bölümü büyük merak konusu oldu.

Zor Sevda 36.bölüm izle! Zoya evi terk ediyor
Zor Sevda 36.bölüm izle! Zoya evi terk ediyor
GİRİŞ 21.06.2017 09:05 GÜNCELLEME 21.06.2017 09:07

Hafta içi her gün Kanal 7'de yayınlanan Zor Sevda son bölümüyle nefes kesti. Yeni bölümü büyük merak konusu olan Zor Sevda 36.bölümü yayınlandı. Peki Zor Sevda 36.bölümünde neler oldu? Asaf uyandığında yanında Tenvir’i görecek. Ne olduğuna anlam veremeden Zoya onların yanına gelir ve kahrolacak. Tenvir ve Raziye’nin oyunu bu kez Zoya ve Asaf’ı ayırmayı başaracak. İşte Zor Sevda 36.bölüm özeti ve tüm detayları

ZOR SEVDA 36.BÖLÜM İZLE

Hindistan’ın dünyaca ünlü iki yıldızı Surbhi Jyotit ve Karan Singh Grover'ı bir araya getiren Müslüman iki gencin birbirleri ile tanışmalarının ardından başlayan çatışmalı aşklarının konu edildiği Zor Sevda 36.bölümü 20 Haziram salı günü saat 15:55 itibariyle Kanal 7 ekranlarında

ZOR SEVDA 36.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Tenvir ve Raziye bir olup Asaf’ı bayıltır. Tenvir, Asaf ile birlikte bir gece geçirdiğine herkesi inandırır. Asaf o geceyi hatırlayamaz ama Tenvir yalanları ile onu da inandırır. Zoya ise yaşadığı hayal kırıklığı ile kimseye haber vermeden evden ayrılır. Asaf son bir kez onunla görüşmek istese de Zoya, onun yüzünü görmek istemez. Ayan, Hümeyra’ya onu sevmediğini söyler. Kızının üzüldüğünü gören Raziye, Ayan’ın aklına başına getirmek için kararlıdır.

Zoya ise yaşadığı büyük yıkımı biraz olsun unutmak için kimsesiz çocukların yetiştirildiği okula gider. O okul ise Sıddıkı’nın para yardımı yaptığı eğitim merkezidir. Raziye’nin çevirdiği oyunların farkında olan büyük anne ise başına geleceklerinden habersizdir.

KAYNAK: İZLE7.COM
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı