Zor Sevda 44.bölüm! Asaf ve Zoya arasında...

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Zor Sevda 44.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan Zor Sevda 44.bölümü yine çok konuşulacak.

Zor Sevda 44.bölüm! Asaf ve Zoya arasında...
Zor Sevda 44.bölüm! Asaf ve Zoya arasında...
GİRİŞ 30.06.2017 09:45 GÜNCELLEME 30.06.2017 09:45

Son bölümüyle yine nefes kesen Zor Sevda 44.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizi Zor Sevda 44.bölümünde neler olacak? Asaf gerçekleş karşısında nasıl bir tepki verecek? Zoya ve Asaf arasında neler yaşanacak? Hindistan’ın dünyaca ünlü iki yıldızı Surbhi Jyotit ve Karan Singh Grover'ı bir araya getiren Müslüman iki gencin birbirleri ile tanışmalarının ardından başlayan çatışmalı aşklarının konu edildiği Zor Sevda 44.bölümü 30 Haziran cuma günü saat 16:00 itibariyle Kanal 7 ekranlarında

ZOR SEVDA 44.BÖLÜM FRAGMANI

ZOR SEVDA GENEL HİKAYESİ

Dizide izleyiciler Müslüman ailenin çocukları olan Zoya ve Asaf’ın zıtlıklarla dolu aşkına tanıklık ediyor. Bir yandan geleneklerine ve inandığı değerlere sıkı sıkıya bağlı Asaf, diğer tarafta modern bir hayatın içinden gelen Zoya… Başrollerini Surbhi Jyoti ve Karan Singh Grover’ın paylaştığı Qubool Hai – Zor Sevda dizisi; iki farklı hayatın birleştirdiği Zoya ve Asaf’ın aşk hikâyesi anlatılıyor. Zoya, anne ve babasından ayrı Amerika’da büyümüş, kendi adetlerine uzak Batılı bir kızdır. Asaf ise dinine ve geleneklerine bağlı Hintli Müslüman bir ailenin oğludur. Hindistan’a hiç görmediği anne ve babasını bulmak için gelen Zoya, hayatının aşkı ile karşılaşacağından habersizdir. Zoya, Asaf’ın sert ve soğuk tavırlarına kızsa da içten içe hoşlanmaya başlar. Aşka inanmayan Asaf’ın ise kalbini Zoya’nın sevgisi yumuşatacaktır. 

Oyuncu kadrosu

Surbhi Jyoti (Zoya), Karan Singh Grover (Asad Ahmed Khan), Ketki Kadam (Humeira Haider Sheikh), Amrapali Gupta (Tanveer/Billo Rani), Vaquar Shaikh (Rashid Ahmed Khan), Tej Sapru (Gaffur Ahmed Siddiqui), Shalini Kapoor Sagar (Dilshad Rashid Ahmed Khan), Surabhi Vanzara (Shireen Rashid Ahmed Khan)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi