Tatlı Bela 115.bölüm izle! Astha ve Shlok evine...

Kanal 7'nin en çok izlenen Hint dizisi Tatlı Bela 115.bölüm fragman yayınlandı. Beğeniyle takip edilen Tatlı Bela 115.bölümünde neler olacak?

Tatlı Bela 115.bölüm izle! Astha ve Shlok evine...
Tatlı Bela 115.bölüm izle! Astha ve Shlok evine...
GİRİŞ 01.07.2017 10:31 GÜNCELLEME 01.07.2017 10:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son bölümüyle ekranlara gelen ve herkesi şaşırtan Tatlı Bela 115.bölüm fragmanı Kanal 7'de yayınlandı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Tatlı Bela 115.bölümü yine nefes kesecek. Peki Tatlı Bela 115.bölümünde neler olacak? Shlok ve Astha gerçek kimliğini açıklamasıyla birilikte neler olacak? Shlok babası Nirancan'ı eve getirecek mi?Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 115.bölümü 30 Haziran cuma günü saat 20:45’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 115.BÖLÜM 

Ankush malanın evden ayrılmasından dolayı sık sık onu düşünmeye başlar bu duruma anlam veremese de ona olan ilgisini yavaş yavaş fark edecektir. Çocukların isteği ile Astha için doğum günü partisi hazırlanmıştır.

Astha eve gelince bu sürprizi görünce çok şaşırır Rasmhi ise bu konuda Poornimayı dolduruşa getirmeye devam etmektedir oda abisinin yanında çalışan asistanına böyle bir şey yapmasına  anlam veremezken içinden ikisinin arasındaki bir yakınlaşmanın
olup olmayacağı yönünde çelişkiler oluşmaktaydı.

TATLI BELA GENEL HİKAYESİ

Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne serecek. Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

YORUMLAR 3
  • İlknur 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu filim çooooooooooooooooooook seviyom ama asta hafızamı kaybetti diye şıloku hatırlamıyo diye çoook üzlüyom inşallah Asya'nın arızası geri gelir
    Cevapla
  • Eliz Aktaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizileri izleyen varmı ben izliyorum çokta güzel
    Cevapla
  • İlknur 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet çoooooooooooook güzel bir filim en çok sevdim filin tatlı bela
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı