Kanal 7 Tatlı Bela 116.bölüm! Astha ölüyor mu?

Son bölümüyle izleyenleri şaşırmayı başaran Tatlı Bela 116.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Tatlı Bela 116.bölümünde neler olacak?

Kanal 7 Tatlı Bela 116.bölüm! Astha ölüyor mu?
Kanal 7 Tatlı Bela 116.bölüm! Astha ölüyor mu?
GİRİŞ 01.07.2017 10:41 GÜNCELLEME 01.07.2017 10:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tatlı Bela yeni bölümüyle nefes kesecek. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Tatlı Bela 116.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda öne çıkan detay ise izleyenleri şaşırttı. Peki Tatlı Bela 116.bölümünde neler olacak? Astha ölecek mi? Shlok tüm gerçekleri öğreniyor mu? Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 116.bölümü 01 Temmuz cumartesi günü saat 20:45’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 116.BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Slok ve Asta sonunda biraraya gelmek üzeredir. Asta için Slok mahalleyi çiçeklerle süsler ve herkes ona yardım eder. Asta arabasıyla gelir ve mahalledekiler onunla konuşmak ister ama Asta pek ilgilenmez. Bu arada polisler Slok’u taciz nedeniyle aramaktadırlar. Mahalleye gelirler ve onu tutuklamak isterler. Mahalleliler Slok’un Asta ile evli olduğunu söylerler ama Asta onu götürmelerini ister. İndirajet ise uzaktan tüm bu olanları izlemektedir.

Slok’u polisler tutuklar ve bir süre sonra İndirajet’i ararlar. Slok’u suçu olmadığı için bırakacaklarını söyler ve bırakırlar. Bu arada Slok, Asta’yı görmek için tapınağa gider. Tapınaktça çanı çalınca Asta’nın da dikkatini çeker. Slok’un yanına gelir. Onu görünce uzaklaşır. Slok peşinden gitse de Asta, İndirajet’in yanındadır. Asta, Slok’a bir şeyler söyler ve gider. Slok, İndirajet’e çok sinirlenir.

Slok ve indirajet kavga etmeye başlarlar. Slok onu döver. İndirajet, Asta’ya olanları anlatınca Slok çok sinirlenir. Büyük bir kaya parçası alarak kafasına vurmak ister. Ancak İndirajet’in sözlediklerinden sonra vazgeçer ve Asta’yı mutlaka alacağını söyleyerek oradan gider. Slok, Varad’ı arar ve Asta’nın hafızasını kaybettiğini, İndirajet’in onunla evli olduğunu sanması için elinden geleni yaptığını, tüm bu yaşananları düzeltmeden gelmeyeceğini söyler.

İndirajet eve geldiğinde Asta’ya başından geçenleri anlatır. Ancak anlatırken kendini haklı çıkararak anlatır. Asta çocuklarla ilgilenirken onları kendi çocukları sanmaktadır. Çocukların ona anne demesini sağlar.

Slok İndirajet’in adresini öğrenir ve evde kimse yokken içeri girer. Duvarda Asta ve İndirajet’in çocuklarla çekilmiş fotoğrafını görünce deliye döner. Evi ararken Asta’ya ait Barka adına çıkarılmış bir kimlik bulur. İndirajet, Slok’un eve gireceğini tahmin etmiş ve önlemini almıştır.

İndirajet ve Asta bahçede sohbet etmektedir. Slok da onları izler. Asta ile karşılaşırlar ve Asta’ya gerçekte kim olduğunu anlatmaya çalışır ama Asta ona inanmaz ve çok kızar. Riya ve Jyothi birlikte alışverişe giderler. Eve döndüklerinde büyük kızın olmadığını farkederler. Odada onu baygın bir halde bulurlar. Eve doktor çağırırlar. Durumunun iyiye gideceğini söyler doktor. Riya, annesine çocuklar arasında ayrım yaptığını söyleyerek kızar. Renuka üzülür. Asta ise bazı şeyleri hatırlamaya başlamıştır ve bu durumdan hoşlanmayan İndirajet, bunun için planlar yapmaya başlar.

YORUMLAR 5
  • meryem 5 yıl önce Şikayet Et
    nasılsın
    Cevapla
  • canan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ask dolu bir diziydi lutfen bitmesin
    Cevapla
  • HU Uuuuu 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasil olursun anceli as ta okubunu hafizani kaybetme filmi batirdiniz
    Cevapla
  • Eylül 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya neden final biticekmiii yani peki mutlumu bitecek ancali ölmüşmü nasıl
    Cevapla
  • zinnur 6 yıl önce Şikayet Et
    aaaaa tatli bela keske finale girmese.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi