Star TV Dolunay dizisi oyuncu kadrosu ve biyografileri

Ekranların yeni dizisi Dolunay oyuncu kadrosu büyük merak konusu oldu. Peki Star TV'de yayınlanan Dolunay dizisi oyuncuları kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte biyografisi

Star TV Dolunay dizisi oyuncu kadrosu ve biyografileri
Star TV Dolunay dizisi oyuncu kadrosu ve biyografileri
GİRİŞ 04.07.2017 20:26 GÜNCELLEME 04.07.2017 20:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

04 Temmuz salı günü itibariyle başlatan Star TV Dolunay dizisinde kimler oynuyor. Oyuncu kadrosunda Can Yaman, Özge Gürel, Hakan Kurtaş ve Öznur Serçeler kimdir? Kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte yaz dizisi olarak ekranlara gelen Dolunay dizi tüm oyuncuları ve biyografileri

Can Yaman Kimdir? 

İtalyan Lisesini 1. olarak tamamlamış ve Amerika’da hukuk okumuştur. Asıl mesleği Avukatlık olan yakışıklı oyuncu Can Yaman oyunculuk eğitim almamıştır, oyunculuğun sette öğrenildiğine inanan oyuncu ilk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında TRT 1 ekranında yayınlanan Hangimiz Sevmedik rol almıştır. Can Yaman İstanbul doğumlu aslen Yugoslav kökenlidir.

Özge Gürel Kimdir? 

Özge Güler 5 Şubat 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk olarak Kızım Nerede dizisi ile Zeynep karakterini canlandıran Özge Gürel Kiraz Mevsimi dizisinde ise Öykü karakterini canlandırmıştır. Yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yıldızlar Şahidim dizisinde Haziran karakterini canlandıran güzel oyuncu Özge Gürel aslen Silivri İstanbul‘ludur.

Dolunay dizisi oyuncu kadrosu

Hakan Kurtaş
Necip Memili
Öznur Serçeler
İlayda Akdoğan
Türkü Turan
Alara Bozbey
Balamir Emren
Berk Yaygın
Özlem Türay
Alihan Türkdemir
Yeşim Gül
Irmak Ünal
Mert Yavuzcan

DOLUNAY DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dolunay dizisinin nerede çekildiği net bir şekilde bilinmese de, İstanbul içerisinde çeşitli bölgelerde çekimin devam ettiği bilgisi yer alıyor.

YORUMLAR 2
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben dolunay dizisini cok sewiyorum hic bitmesin istiyorum
    Cevapla
  • Betül YILDIRIM 6 yıl önce Şikayet Et
    vay canına demek öyleymiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'