Zor Sevda 47.bölümü izle! Necma ile İmran’ın nişanı sırasında...

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Zor Sevda 47.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle nefes kesen Zor Sevda 47.bölümü büyük merak konusu oldu.

Zor Sevda 47.bölümü izle! Necma ile İmran’ın nişanı sırasında...
Zor Sevda 47.bölümü izle! Necma ile İmran’ın nişanı sırasında...
GİRİŞ 06.07.2017 09:00 GÜNCELLEME 06.07.2017 09:38

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Zor Sevda 47.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümüyle yine nefes kesecek olan Zor Sevda 47.bölüm tanıtımı şoke etti. Peki Zor Sevda yeni bölümünde neler olacak? Gündüz kuşağının sevilen dizisi Zor Sevda’nın bu bölümünde Necma ile İmran’ın nişanı sırasında Tenvir’in gönderdiği oyuncak bebek herkesin kafasını karıştırır. İmran endişelense de bebekle ilgisi olmadığını söyler.

ZOR SEVDA 47.BÖLÜM

İmran, Tenvir ile olan geçmişini gizlemeyi sürdürür. Ancak tam nişan töreninde gelen oyuncak bebek herkesin şüphesini çekse de İmran kurtulmayı başarır. Zoya, Tenvir ile İmran’ın konuştuğunu görür. İmran, Tenvir’i tanımadığını ilk kez nişanda karşılaştığını söyler. Zoya’nın başı ise yolda arabasına bindiği adamla derde girer.

Necma’nın nişan kalabalığından yararlanmak isteyen Rajvasn, Zoya’yı taciz etmeye kalkar. Zoya ise onun elinden kurtulur ve herkesin ortasında foyasını ortaya çıkarır. Ayan ile Hümeyra’nın arası düzelir. Raşid ise kızının nişanına katılamadığı için çok üzülür. 

Zıt karakterlerin ‘Zor Sevda’sı hafta içi her gün 16.00’da Kanal 7’de ekranlarında…

Orijinal Adı: Qubool Hai
Oyuncular: Surbhi Jyoti (Zoya), Karan Singh Grover (Asaf Ahmed Khan), Ketki Kadam (Humeira Haider Sheikh), Amrapali Gupta (Tanveer/Billo Rani), Vaquar Shaikh (Rashid Ahmed Khan), Tej Sapru (Gaffur Ahmed Siddiqui), Shalini Kapoor Sagar (Dilshad Rashid Ahmed Khan), Surabhi Vanzara (Shireen Rashid Ahmed Khan)
Yapımcı: Gül Khan
Yönetmenler: Amandeep Singh, Arif Ali, Ajay.S.Mishra
Senaristler: Faizal Akhtar, Jainesh Ejardar, Sweksha Bhagat, Divya Sharma, Aparajita Sharma
Ülke: Hindistan Tür: Romantik,Dram

ZOR SEVDA SON BÖLÜMÜ İZLE

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor