60 yerel kanaldan "15 Temmuz" yayını

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan, "Bugünden başlamak üzere 10 gün boyunca ekranlarımızda '15 Temmuz'u unutma' etiketiyle yayın yapacağız." dedi.

60 yerel kanaldan "15 Temmuz" yayını
60 yerel kanaldan "15 Temmuz" yayını
GİRİŞ 05.07.2017 16:19 GÜNCELLEME 05.07.2017 16:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan, Çukurambar semtindeki bir restoranda düzenlenen "15 Temmuz'u unutmadık, unutturmayacağız" başlıklı basın toplantısında, darbe girişimi sürecinde yaşananları tekrar hatırlamak ve anlamak için bir araya geldiklerini ifade etti.

15 Temmuz akşamı bir grup cuntacının, milletin vergisiyle alınan tanklar ve uçaklarla halkı hedef aldığını anımsatan Sinan Burhan, "248 şehit verdik. 2 bin 196 gazimiz var. Bu darbe girişimi mağduru sadece şehit ve gazilerimiz değil, 80 milyon vatan evladıdır. Bu darbe milli iradeye, demokrasiye, ülkenin birlik ve bütünlüğüne karşı yapılmıştır." diye konuştu.

Darbe girişiminin yaşandığı gece Konya'da Uluslararası Medya Şurası düzenlediklerini aktaran Sinan Burhan, haberi alır almaz dernek başkanı olarak tüm yerel televizyonculara hemen ortak yayına geçme çağrısında bulunduğunu ve vatandaşları darbeye karşı kent meydanlarına çağırdıklarını ifade etti.

15 Temmuz'u unutturmamak için bu yıl özel yayınlar yapacaklarını dile getiren Burhan, "Bugünden başlamak üzere 10 gün boyunca ekranlarımızda '15 Temmuz'u unutma' etiketiyle yayın yapacağız. Halkımıza bu kanlı darbe girişimini unutturmayacağız. 60 yerel ve bölgesel kanalda '15 Temmuz'u unutmadık' logosu olacak." bilgisini verdi. 

YORUMLAR 2
  • Halil 6 yıl önce Şikayet Et
    Halk Tv ve Fox,Show,Ulusal Tv yayin yapmaz..kanun cikmali,mecburen yayin yapmalilar..bu kanallar Darbeyi unutturmaya calisiyorlar..
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamsınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar