Tatlı Bela 121.bölüm son bölümü izle! Astha'nın hafızası...

Kanal 7'nin beğeniyle takip edilen dizisi Tatlı Bela 121.bölümünde neler olacak? Her bölümü farklı bir heyecan yaşatan Tatlı Bela 121.bölümü nefes kesecek.

Tatlı Bela 121.bölüm son bölümü izle! Astha'nın hafızası...
Tatlı Bela 121.bölüm son bölümü izle! Astha'nın hafızası...
GİRİŞ 07.07.2017 09:33 GÜNCELLEME 07.07.2017 09:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son bölümüyle nefes kesen Tatlı Bela 121.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümüyle yine şoke etmeyi planlayan Tatlı Bela 121.bölüm özetini ve son bölümünü haberimizden izleyebilirsiniz. Peki Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak? Astha'nın hafızası yerine gelecek mi? Shlok'u hatırlayacak mı? İşte fragmanı ve tüm detayları.

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 121.bölümü 06 Temmuz perşembe günü saat 20:45’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 121.BÖLÜM FRAGMANI

Shlok Asthadan bankada bulunan dosyayı almak için İndrajetinin imzasını taklit etmek zorunda oldukları bunun için İndrajet evrakları imzalarken dikkatli bakmasını ister fakat Asthanın daha değişik bir planı vardır. İndrajetin odasına giderek bir sürü evrak getirip imzalamasını ister bu süreçte Shlok çocukları onun odasına gönderir bir yandan telefon bir yandan çocukların sözleri İndrajet bunalmıştır ve ne imzaladığına bakmadan evraklara imza atar Astha istediğini almıştır.

YORUMLAR 3
  • Sevda 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende çok seviyorum
    Cevapla
  • Nurana 6 yıl önce Şikayet Et
    Asta Slok tekrar biraraya gelir
    Cevapla
  • sevdim 6 yıl önce Şikayet Et
    izlemek istiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak