Kanal 7 Tatlı Bela 122.bölüm hemen izle!

Tatlı Bela son bölümü izleyenler yine şoke oldu. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Tatlı Bela 122.bölüm fragmanı nefes kesti. Peki sevilen dizi Tatlı Bela 122.bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar...

Kanal 7 Tatlı Bela 122.bölüm hemen izle!
Kanal 7 Tatlı Bela 122.bölüm hemen izle!
GİRİŞ 07.07.2017 10:02 GÜNCELLEME 07.07.2017 10:02

Kanal 7'nin sevilen dizi Tatlı Bela 122.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Son bölümü olay olan Tatlı Bela 122.bölüm özeti büyük merak konusu oldu. Peki Tatlı Bela yeni bölümünde neler yaşanacak? Astha Shlok'u hatırlayacak mı? Kaybolan aşkları devam edecek mi? Shlok'un yeni planı ne olacak? İşte Tatlı Bela 122.bölüm (Son bölüm) izleme sayfası ve tüm detayları

TATLI BELA 122.BÖLÜM FRAGMANI


İki ailede şok içerisindedir anlatılanlar Anjalinin o evde neden olduğu gibi sorular havada uçuşmaktadır. Anjali nirancana bu zamana kadar kendisine ilk eşinden hiç bahsetmediğini ve kendisini kandırdığını söyler şuana kadar yaşamının yalan olduğunu Kavitayı terk ettiğini söyler.

Ahilya kızının o zamandan beri bir oda içerisinde kaldığını ve her daim ağladığını bu nedenle tüm hayatını Nirancandan intikam almak için uğraştığını söyler Anjali her şeyin sahibinin Kavita olduğunu söyler. Kavita bunu red eder yaşananların geride kaldığını Nirancanın eşinin Anjali olduğunu belirtir.

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 122.bölümü 07 Temmuz cuma günü saat 20:45’de Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA SON BÖLÜMÜ İZLE

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi