Zor Sevda 49.bölüm izle! Asaf için beklenmedik gelişme

Ekranların beğeniyle takip edilen Hint dizisi Zor Sevda 49.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin sevilen dizisi Zor Sevda son bölümü yayınlanması ile birlikte yeni bölümü şoke edecek. İşte Zor Sevda 49.bölüm detayları

Zor Sevda 49.bölüm izle! Asaf için beklenmedik gelişme
Zor Sevda 49.bölüm izle! Asaf için beklenmedik gelişme
GİRİŞ 07.07.2017 10:48 GÜNCELLEME 07.07.2017 10:48

Kanal 7 Zor Sevda son bölümü izleyenler bir kez daha şaşırdı. Ekranların beğeniyle takip edilen dizisi Zor Sevda 49.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizi Zor Sevda 49.bölümünde neler olacak?  Gündüz kuşağının sevilen dizisi Zor Sevda’nın bu bölümünde Ayan ile Zoya, Tenvir’in kurduğu tuzaktan kaçmak isterken kendilerini nikâh masasında bulur. Adamlardan saklanmak isterken zoraki evlenen Zoya ve Ayan’ın hayatı bir anda altüst olur.  

ZOR SEVDA 49.BÖLÜM FRAGMANI

Zıt karakterlerin ‘Zor Sevda’sı hafta içi 07 Temmuz cuma günü saat 16.00’da Kanal 7’de ekranlarında…

ZOR SEVDA 49.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Tenvir yalanları ortaya çıkmasın diye Zoya’yı kaçırır. Onu kurtaran Ayan ise adamların elinden kaçsa da Zoya ile evlenmek zorunda kalır. Zoya ile istemedikleri bir durumun içine düşen Ayan, ağabeyi ile Hümeyra’ya ihanet ettiğini düşünür. Hasene ise Nikad ile büyük oğlu Perhan’ı evlendirmekten vazgeçer. Nikad’ın mutluluğu için Zoya’yı Ayan’ın evine gitmeye zorlayan Asaf, çok üzgündür. Raziye ise bu durumda Hümeyra’nın sağlığını öne sürer ve Ayan’ın evlilik belgesini imzalamamasını ister. Tenvir ile geçmişinden haberi olmayan Necma ise İmran ile evlenir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı