Zor Sevda 50.bölümü son bölümü izle! Herkesi duygulandıran sahne...

Kanal 7 Zor Sevda 50.bölümünde neler oldu? Nikad’ın kendisine zarar vermesinden korkan Asaf, Zoya’nın Ayan ile evlenmesine razı olur. Asaf, Zoya ile evlenmesine tam bir adım kalmışken Nikad için mutluluğunu feda eder. İşte Zor Sevda 50.bölüm özeti ve izleme sayfası.

Zor Sevda 50.bölümü son bölümü izle! Herkesi duygulandıran sahne...
Zor Sevda 50.bölümü son bölümü izle! Herkesi duygulandıran sahne...
GİRİŞ 10.07.2017 15:54 GÜNCELLEME 10.07.2017 15:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

10 Temmuz pazartesi günü itibariyle ekranlarda yerini alan Zor Sevda 50.bölümünde neler oldu?. Son bölümüyle nefes kesen Zor Sevda 50.bölümü nefes kesti. Yeni bölümünde Nikad’ın kendisine zarar vermesinden korkan Asaf, Zoya’nın Ayan ile evlenmesine razı oldu. İşte Zor Sevda 50.bölüm (son bölüm) izleme sayfası ve geniş özeti.

ZOR SEVDA 50.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bir seçim yapmak zorunda bırakılan Asaf ve Ayan kız kardeşinin canına kıymasından korktukların için sevdiklerinden ayrı düşer. Nikad ile Perhan evlenene kadar evlilik oyunu oynamak zorunda kalan Zoya, Asaf’a çok kırılır.

Yabancı bir evde hayatına devam eden Zoya, her gün Asaf’a kavuşmak için dua eder. Her şeye rağmen İmran ile evlenen Necma’yı ise evde Hasene ile zorlu bir sınav bekler. Raziye ise Sıddıki’nin, Zoya’nın kendi kızı olduğunu anlamasından korkar ve biran evvel Zoya’yı evden göndermek için plan yapar.

ZOR SEVDA SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

 Ayan ile Zoya, Tenvir’in kurduğu tuzaktan kaçmak isterken kendilerini nikâh masasında bulur. Adamlardan saklanmak isterken zoraki evlenen Zoya ve Ayan’ın hayatı bir anda altüst olur. Tenvir yalanları ortaya çıkmasın diye Zoya’yı kaçırır. Onu kurtaran Ayan ise adamların elinden kaçsa da Zoya ile evlenmek zorunda kalır.

Zoya ile istemedikleri bir durumun içine düşen Ayan, ağabeyi ile Hümeyra’ya ihanet ettiğini düşünür. Hasene ise Nikad ile büyük oğlu Perhan’ı evlendirmekten vazgeçer. Nikad’ın mutluluğu için Zoya’yı Ayan’ın evine gitmeye zorlayan Asaf, çok üzgündür. Raziye ise bu durumda Hümeyra’nın sağlığını öne sürer ve Ayan’ın evlilik belgesini imzalamamasını ister. Tenvir ile geçmişinden haberi olmayan Necma ise İmran ile evlenir.

YORUMLAR 2
  • mayajan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hemdemowa
    Cevapla
  • maya 6 yıl önce Şikayet Et
    Hemdemowa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı