Kanal D İki Yalancı oyuncuları kimdir? Biyografileri

Kanal D ekranlarını yeni yaz dizisi İki Yalancı oyuncu kadrosu belli oldu. Yazın iddialı dizileri arasında yer alan İki Yalancı'nın oyuncuları kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Kanal D İki Yalancı oyuncuları kimdir? Biyografileri
Kanal D İki Yalancı oyuncuları kimdir? Biyografileri
GİRİŞ 10.07.2017 17:11 GÜNCELLEME 10.07.2017 17:11

İki Yalancı dizisinin oyuncuları kimlerdir?İki Yalancı dizisinin oyuncuları birçok dizisever tarafından büyük bir merak uyandırmayı başardı. İki Yalancı dizisi pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara merhaba demeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının yeni yaz yapımı olan İki Yalancı dizisinde oldukça renkli ve neşeli karakterler bulunuyor. Peki, İki Yalancı dizisinin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar.

Kerem CEM (Serkan)

1977 yılında Muğla’nın Milasilçesinde dünyaya gelen yakışıklı oyuncu söz yazarı ve şarkıcı Kerem Cem 40 yaşındadır. 40 yaşında olmasına rağmen genç kızların yıllardır sevgilisi olmaya devam etmektedir. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 2003’te mezunudur. Yonca Evcimik tarafından keşfedildi. O Hayat Benim dizisinde hayat verdiği Ateş karakteri ile oyunculukta da dünya starı olmayı başarmıştır. Kerem ile Aslı filminde Kerem’i oynayarak yakışıklılığı ile dikkat çektinten sonra dizi ve film oyunculuğunda yükselmiş ve sesinin de güzel olduğu fark edilince bir çok albüme imza atmıştır.

Yağmur TANRISEVSİN (Duygu)

1990 yılında Mersin’de doğan güzel oyuncu Yağmur TANRISEVSİN 27 yaşındadır. Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç’un sevgilisidir. Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu olacak veya olmuştur. bambi markasının reklam filmlerinde marka yüzü olunca tanınmış ve güzelliği ile dikkat çekmiştir. Pis Yedili ve Adını Feriha Koydum ve Güneşi Beklerken dizileri ile tanınmıştır.

Hazal Şenel (Burcu)

1992 İstanbul doğumludur ve 25 yaşındadır. Selena dizisinde canlandırdığı kötü karkater ile çocuk oyuncu olarak sektöre giren Hazal ŞENEL daha sonra Pis Yedili ve İçimde ki Fırtına gibi dizilerde rol almıştır.

Serhan Arslan (Naci)

Son olarak  Hayat Bilgisi, Yahşi Cazibe gibi dizilerde rol aldı.

Koray Erkök (Cenk)

Son olarak  Deniz Yıldızı dizisinde rol aldı

Tuna ARMAN(Gülsüm)

1969 yılında dünyaya gelen Tuna Arman 48 yaşındadır.

Rahmi Dilligil (Cemil)

8 Ekim 1956 Antalya doğumlu oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. İki defa evlilik yaşamış ve bu evliliklerden Tuna isminde bir oğlu bulunmaktadır. Aşk Yakar, Destere, Av mevsimi, Bitmeyen Şarkı, Yedi Güzel Adam gibi projelerde yer almıştır.

İki gencin yalanlar ile çıktıkları yolda gerçek aşkı bulmalarını konu alan İki Yalancı’nın konusu ve künyesi ise şöyle;

Evlilik hayalleri kurduğu çocukluk aşkı tarafından para uğruna terk edilen Serkan ve işinden atılıp evdeki baskıdan bunalan Duygu, birbirlerinden habersiz Bodrum’un yolunu tutarlar. Yaşadıkları hayattan kurtulmak için kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler. Söyledikleri yalanlar ayaklarına dolanıp ayrılmak zorunda kalana kadar tozpembe olan bu aşk, imkânsız bir kara sevdaya dönüşüp Serkan ve Duygu’nun yollarını ayıracaktır. Ta ki, başka bir yerde başka yalanlarda karşılaşana dek… 

Ahmet Kayakesen (Alp)

27 Eylül 1988 İzmir doğumlu oyuncu 1.84 boyunda ve 72 kilodadır. Ela gözleri ve yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Çılgın Dersane 3, Kocamın Ailesi, Hanım Köylü ve Kertenkele gibi dizilerde yer almıştır.

Aykut İspir (Burhan)

32 yaşında Samsun doğumlu olan oyuncu Düşevi Oyuncuları tiyatrolarında 1 yıl kadar tiyatro eğitimi almıştır. Haliç Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmıştır. Sevdaluk dizisinde rol almıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...