Çocuklar Duymasın dizisinde sürpriz bir isim katılıyor!

Ekranların efsane dizileri arasında yer alan ve tekrar seyirci karşısına çıkan Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor.

Çocuklar Duymasın dizisinde sürpriz bir isim katılıyor!
Çocuklar Duymasın dizisinde sürpriz bir isim katılıyor!
GİRİŞ 13.07.2017 14:32 GÜNCELLEME 13.07.2017 14:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suzan Kardeş, 'Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu.

Çaycı Hüseyin’in annesi 'Kadriye’ karakterine hayat verecek oyuncu, oğlunu çok seven ama gelininden nefret eden bir karakterle ekranda olacak.

Kardeş, “Bu rol, büyük bir hediye. Klasikleşmiş bir dizide yer almak beni çok gururlandırdı” dedi.

çocuklar-duymasın-suzan-kardeş

Suzan Kardeş Kimdir? Suzan Kardeş Nereli? Kaç Yaşında?

Hürriyet gazetesi ile iş hayatına adım atan Suzan Kardeş gazete için çekilen resimlerde oyunculara makyaj yaparak mesleğini geliştirmiştir. Şan Tiyatrosu’nda saç ve makyaj çalışması ile makyöz olarak mesleğini icra eden Suzan Kardeş bir çok tiyatro topluluğu ve film ekibinin makyözlüğünü ve kuaförlüğünü yapmıştır. Özellikle İş Bankası için çekilen reklam’da Haluk Bilginer’e Atatürk makyajı yaparak dikkatleri üzerine çeken Suzan Kardeş Sezen Aksu, Türkan Şoray gibi bir çok ünlününde makyajlarını yıllardır yapmaya devam etmektedir. Suzan Kardeş Kosova’lıdır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D'de ekrana gelmeye hazırlanan yeni "Çocuklar Duymasın"dan ilk kare paylaşıldı. Başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın yer aldığı "Çocuklar Duymasın"ın ilk karesini dizinin yapımcısı Birol Güven paylaştı. Twitter'dan Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un olduğu bir kareyi paylaşan Güven, paylaşımına "Çocuklar Duymasın çok yakında başlıyor" notunu düştü.

İlk olarak yayın hayatına TGRT'de başlayan, sonrasında ATV ve Fox TV'de ekrana gelmiş olan yapımcılığını Birol Güven - Mint Yapım'ın yaptığı "Çocuklar Duymasın", Temmuz'da Kanal D'de ekrana gelecek.

YORUMLAR 2
  • elif 6 yıl önce Şikayet Et
    bir kaçsene oncesine kadar bende izliordum ama şimdi izlerken geçirdiğim vakitlerime uzuluyorm, ne kadar saçma diziler herhafta saçma bi konu! kıymetli vakitlerimizi ziyan ettik şimdi çok şukur televizyonu çikardim hayatimdan.
    Cevapla
  • hacı 6 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar duymasın değil, torunlar duymasın oldu artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak