“Bu Sayılmaz” ne zaman geliyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Fox TV’den kadrosunda Mustafa Üstündağ, Binnur Kaya ve Settar Tanrıöğer gibi ünlü isimlerin olduğu iddialı bir sitcom geliyor.

“Bu Sayılmaz” ne zaman geliyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?
“Bu Sayılmaz” ne zaman geliyor? Oyuncu kadrosunda kimler var?
GİRİŞ 27.07.2017 16:55 GÜNCELLEME 27.07.2017 16:55

Seyirciler tarafından merakla beklenen dizinin yayın tarihi henüz belli olmazken ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dev oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken yapım yüzleri epey güldüreceğe benziyor.

Sevilen dizi Deli Gönül’ün yapımcısı 25 Film’den gelen Bu Sayılmaz’ın yönetmen koltuğunda Murat Kaman oturuyor. Senaryosunu ise Kamuran Süner, Zeynep Karaşoğlu ve Elif Bilgin kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda başroller Mustafa Üstündağ, Settar Tanrıöğen ve Binnur Kaya dışında, Burak Satıbol, Bülent Çolak, Sadi Celal Cengiz, Derya Şensoy, Hakkı Ergök, Bala Atabek, Muharrem Bayrak, Caner Kadayıfçı ve Erol Taşçı gibi ünlü isimler yer alıyor.

Yeni bir formatla güldürecek

Türkiye’de ilk defa yapılacak olan bu formatta seyirciler de esprilere katılabilecek. Merakları daha artıran bu formatla ilgili Binnur Kaya’dan, “Komedi tarzında dizi yapmanın çok zor olduğunu, kendi kendine komiklik yapılamayacağını senaryonun dışına çıkılamayacağını söylerken seyirci bizim gerçekten komiklik yaptığımızı düşünmektedir.” şeklinde bir açıklama gelmişti. 

“Bu Sayılmaz”ın Oyuncu Kadrosu

Mustafa Üstündağ

11 Şubat 1977 yılında doğan oyuncu aslen Mersinlidir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev almıştır. Yılan Hikâyesi, Dikkat Bebek Var, Keje, Yarım Elma, Bedel 2003, Aşka Sürgün gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncunun tanınması 2009 yılında olmuştur.  Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Muro karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır. Daha sonraki yıllarda Cümbür Cemaat, Merhamet, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Bana Sevmeyi Anlat gibi dizilerde rol almıştır. Kendisi gibi oyuncu olan Ecem Özkaya ile evli olan oyuncunun bir de Ahmet Kaan adında oğlu vardır.

Binnur Kaya

19 Nisan 1972 doğumlu olan Binnur Kaya oyunculuk eğitimini Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümü mezunudur. Rol aldığı yapımların çoğunda ünlenen karakterleri oynayan Binnur Kaya komedi dizilerinin aranan yüzü olmuştur. Bir Demet Tiyatro, Çarli, Yedi Numara, Yabancı Damat, Avrupa Yakası, Türk Malı, Muhteşem Yüzyıl, Aramızda Kalsın ile Analar ve Anneler gibi başarılı yapımlarda yer almıştır.

Settar Tanrıöğen

Settar Tanrıöğen 15 Haziran 1962 Denizli doğumludur. Oyuncu Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu daha evvelden Çiçek Taksi, Ödünç Hayat, Gece Gündüz, Sultan, Urfalıyım Ezelden ve Baba Candır gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Bülent Çolak

20 Eylül 1977 tarihinde İstanbul’da doğan oyuncu, "Geniş Aile" dizinde "Ulvi" karakteri ile tanınmıştır. Sanat yaşamına Reis Çelik'in yönettiği 1998 yapımı Hoşçakal Yarın adlı filmde Hüseyin İnan karakteriyle başlamıştır. Gönül Yarası, Joenjoy, Hükümet Kadın gibi filmlerde de çeşitli roller alan Bülent Çolak, Fırtına ve Hırsız Polis adlı dizilerde de oynamıştır. Ayrıca oyuncu "Semaver Kumpanya”da tiyatro çalışmalarını sürdürmektedir.

İlk bölüm fragmanı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı