Kemal Sunal'a sansür isyanı!

Kibar Feyzo filmindeki o duvar yazısı hem buzlandı, hem de biplendi.

Kemal Sunal'a sansür isyanı!
Kemal Sunal'a sansür isyanı!
GİRİŞ 01.08.2017 10:51 GÜNCELLEME 01.08.2017 10:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Kemal Sunal ve Şener Şen'in başrollerini paylaştığı Kibar Feyzo filmindeki sansürü köşesine taşıdı.

İşte Koloğlu'nun bugünkü yazısından o bölüm:

KEMAL SUNAL’A İLGİNÇ SANSÜR

‘Kibar Feyzo’ 70’li yılların filmi. Kim bilir kaç defa izledik. Özel televizyon tarihi kadar eskidir. Kemal Sunal filmleri, kanalların kurtarıcısıdır. Sanırım bu hiç bitmeyecek. Zaman içinde filmlerin farklı farklı ‘bip’ ve ‘buzlamalardan’ geçtiğini gördük. “Eşooleşek” biplemesine alıştık. ‘Kibar Feyzo’da bir sahne ve Kemal Sunal İstanbul’u anlatıyor: “Bu İstanbul acayip bir şehir, çok şey ögrenmişem (...) grev, ekmek ve özgürlük.” Sonra o yılların en meşhur sloganlarından biri yazıyor duvarda ve ona bakıyor; ‘İşçiler kardeş, patronlar....’ Görüntü de ‘buzlanmış’. Film 1978 yılında yapılmış. Tam 39 yıl önce!

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • dna 6 yıl önce Şikayet Et
    kemal sunal bir projeydi ve tuttu, milleti dinden sogutmak, kufurbaz etmek, aptalligin iyi bir sey oldugu gibi subliminal mesajlarla dolu filmleri iyi ezberlettiler. bir insan ozellikle medyada birden siyrilip kendi kulvarinda yada her kulvarda birinci ise onun elinden birileri hemde karanlik ve seytani birileri tutmus demektir. ornek acun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde