Kanal 7 Kördüğüm 3.bölüm izle! Herkesi şoke eden sahne...

Ekranların yeni dizisi Kördüğüm 3.bölümü yayınlandı. Son bölümüyle nefes kesen Kördüğüm 3.bölüm özeti büyük merak konusu oldu. İşte Kördüğüm 3.bölüm izleme sayfası ve tüm detayları.

Kanal 7 Kördüğüm 3.bölüm izle! Herkesi şoke eden sahne...
Kanal 7 Kördüğüm 3.bölüm izle! Herkesi şoke eden sahne...
GİRİŞ 09.08.2017 17:40 GÜNCELLEME 09.08.2017 17:40

Kanal 7'nin yeni dizisi Kördüğüm 3.bölüm izleyici ile buluştu. Başka dünyalara ait iki arkadaşın sürükleyici öyküsünü anlatan Kördüğüm hafta içi ve hafta sonu her gün 16:00 itibariyle ekranlarda olacak. Peki Kördüğüm 3.bölümünde neler oldu? Son bölümü izleyiciyi adeta şoke eden Kördüğüm yeni bölümü büyük merak konusu oldu. İşte sevilen dizi Kördüğüm yeni bölüm özeti ve fragmanı

KÖRDÜĞÜM 3.BÖLÜM İZLE

KÖRDÜĞÜM YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Damini kızına bakabilmek için yalan söylemek zorunda kalır. İçça’yı da çalıştığı eve götüren Damini ona ortalıkta dolaşmamasını tembih eder. Ancak Divya, Tapasya ile oynarken İçça’yı görür. Damini kızı ile daha rahat bir hayat kurabilmek için Divya’nın evinde çalışmaya başlar. İşi kaybetmemek için bir kızı olduğunu söylemez. Ancak Tapasya ile İçça çoktan tanışıp arkadaş olmuştur.

Tapasya’nın bir sürü oyuncağı olsa da hiç arkadaşı olmadığı için kendini çok yalnız hisseder. Birkaç gün Divya’dan saklanmayı başaran İçça, Tapasya ile evcilik oynarken yakalanır.

Divya, İçça’yı hırsız sanır ve polis çağırmak ile tehdit eder. Kim olduğunu bir türlü söylemeyen İçça’nın çaresizliğine daha fazla dayanamayan annesi İçça’nın kızı olduğunu açıklar. Bunun üzerine çok sinirlenen Divya onları evden kovar. Tek arkadaşını da kaybeden Tapasya annesine küser ve konuşmaz. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?