Kördüğüm 4.bölüm izle! Damini için bundan sonra...

İlk bölümünden itibaren geniş bir kitleye yakalayan Kördüğüm 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölümü merak konusu olan Kördüğüm 4.bölümü ile şaşırtacak.

Kördüğüm 4.bölüm izle! Damini için bundan sonra...
Kördüğüm 4.bölüm izle! Damini için bundan sonra...
GİRİŞ 11.08.2017 08:59 GÜNCELLEME 11.08.2017 09:14

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Kördüğüm 4.bölüm fragmanı yayınlandı. 10 Ağustos perşembe seyirci ile buluşacak olan Kördüğüm yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Peki sevilen dizi Kördüğüm 4.bölümünde neler olacak? Başka dünyalara ait iki arkadaşın sürükleyici öyküsünü anlatan Kördüğüm 4.bölümü fragmanı ve tüm detayları haberimizde.

KÖRDÜĞÜM 4.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Divya, Tapasya’nın bir hizmetçi kızı ile arkadaş olmasını bir türlü kabullenemez. Tapasya’nın İçça’ya olan sevgisi hem Divya’yı hem de büyükanneyi rahatsız eder. İçça, kendisini sevdirebilmek için elinden geleni yapsa da başarılı olamaz. Annesinin Divya’dan emir almasına içten içe üzülen İçça, Tapasya’nın babası ile olan diyaloğunu kıskanır. Damini’ye babasının nerede olduğunu sorsa da cevap alamaz. Tapasya’nın İçça ile aynı yiyeceklerden yemesine kızan büyükanne ona Tapasya’nın artıklarını verir. İçça yemek istemeyince de onu Damini’nin önünde sert bir şekilde azarlar. 

KÖRDÜĞÜM 4.BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Damini kızı ile daha rahat bir hayat kurabilmek için Divya’nın evinde çalışmaya başlar. İşi kaybetmemek için bir kızı olduğunu söylemez. Ancak Tapasya ile İçça çoktan tanışıp arkadaş olmuştur. Tapasya’nın bir sürü oyuncağı olsa da hiç arkadaşı olmadığı için kendini çok yalnız hisseder. Birkaç gün Divya’dan saklanmayı başaran İçça, Tapasya ile evcilik oynarken yakalanır. Divya, İçça’yı hırsız sanır ve polis çağırmak ile tehdit eder. Kim olduğunu bir türlü söylemeyen İçça’nın çaresizliğine daha fazla dayanamayan annesi İçça’nın kızı olduğunu açıklar. Bunun üzerine çok sinirlenen Divya onları evden kovar. Tek arkadaşını da kaybeden Tapasya annesine küser ve konuşmaz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak