Fox TV Bu Sayılmaz dizisinin oyuncu kadrosu ve biyografisi

Bu Sayılmaz Dizisi ilk bölümüyle Fox TV ekranlarındaydı. Dev oyuncu kadrosuyla daha yayınlanmadan çok konuşulan dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Fox TV Bu Sayılmaz dizisinin oyuncu kadrosu ve biyografisi
Fox TV Bu Sayılmaz dizisinin oyuncu kadrosu ve biyografisi
GİRİŞ 10.08.2017 10:18 GÜNCELLEME 10.08.2017 10:18

Dizi 9 Ağustos Çarşamba günü ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Bir tiyatro havasındaki dizi, bir zamanların efsane yapımı Bir Demet Tiyatro’yu anımsatıyor. Bir yandan da sitcom havası olan dizide birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

Ekranların sevilen komedi oyuncularından Binnur Kaya bu zamana kadar oynadığı karakterlerden farklı olarak bambaşka şekilde ekranlardaydı. Binnur Kaya’nın yanı sıra Kurtlar Vadisi’yle beraber hayatımıza giren Mustafa Üstündağ ve başarılı oyuncu Settar Tanrıöğen de kadrodaki diğer isimler.

Uzun yıllardır ekranlarda olan oyuncularla beraber pek çok genç yetenek de dizi kadrosundaki yerini aldı. Nergis Öztürk, Derya Şensoy, Burak Satıbol, Sadi Celil Cengiz, Bülent Çolak gibi genç yetenekler de dizide rol alıyor.

9 Ağustos Çarşamba ilk bölümüyle ekranlara gelen Bu Sayılmaz’ın 1.bölümünde yaşananlar…

Bugün Sayılmaz Ailesi için çok önemli bir gün.  Akşam, ailenin genç kızlarından Biricik’i istemeye gelecekler. Melek, kardeşlerinden en azından biri evlenecek ve evden gidecek diye çok mutlu. O, her şeyin yolunda gitmesi için elinden geleni yapacak. Fakat elinden gelmeyen 2 şey var:  türkücü ağabey Armağan Sayılmaz ve şaşkın kardeş Cansın Sayılmaz. Bu gece, bu iki kardeşi olabildiğince gizlemesi lazım. Çünkü müstakbel damat Çırağan, 352 kuşaktır çok zengin bir ailenin tek oğlu. Bu ailenin Sayılmaz’ları beğenmesi pek mümkün görünmüyor.

Gümbür Türkü Bar’da da durumlar biraz karışık. Cengiz, ne faturaları, ne maaşları ödeyebiliyor. Bir yandan Azimet Güzelyer, Cengiz’in ensesinde boza pişirmeye devam ediyor. Cengiz’in en acilinden hit bir şarkı çıkarması ve köşeyi dönmesi lazım. Arayış içine giren Cengiz’in yolu Küçük Semiha’yla kesişiyor. Küçük Semiha, tüyler ürperten şarkılarıyla kendisini Gümbür Türkü Bar ailesine zorla kabul ettiriyor. Bu zoraki anlaşma Küçük Semiha’yla Armağan’ın karşılaşmasına ve aşırı platonik bir aşkın doğmasına sebep oluyor.

Melek, kardeşinin isteme gecesinin pürüzsüz geçmesi için her şeyi yaparken aksi gibi aynı gün Cengiz ve Armağan da şöhret olmak için her şeyi yapacak. Biricik’in isteme gecesi, Küçük Semiha’nın aşkı, Armağan’ın şöhrete giden ilk adımları derken bakalım işler nereye varacak?

İşte, Bu Sayılmaz dizisinin karakterler;

Küçük Semiha (Binnur Kaya)

Semiha, Gümbür Bar'ın ağır topudur, güçlü sesidir. Fantezi müzik dalında halkın onu aşırı sevdiğini iddia etmektedir. Bara kendisini zorla aldırmıştır. Şiddet içeren şarkı sözleri, tehditkâr tavrı ile Cengiz ve Armağan’ın üzerine korku salmaktadır. Armağan’ı tanıdıktan sonra Semiha’nın iç dünyasında büyük fırtınalar kopar.

Cengiz (Settar Tanrıöğen)

Cengiz, Gümbür Bar'ın sahibidir. Orta yaşta, şık giyinen ağır biridir. Gençliğinde her türlü fırsat mesleklerini (kasetçi, atarici, kontürcü, su istasyoncusu vs.) deneyen Cengiz, bir alacak verecek meselesinden dolayı kendini müzik piyasasında bulmuştur. Babacandır. Kolundaki tüylerin müzik piyasasına yön verdiğini iddia etmektedir. Tanınan isimleri kendisinin meşhur ettiğini iddia eder. Armağan’ın ablası Melek’i gizliden ve derinden sevmektedir.

Armağan Sayılmaz (Mustafa Üstündağ)

Armağan, en büyük hayali ünlü bir türkücü olmak ve parçasıyla yaza damga vurmak olan saf bir gençtir.  Babasıyla çocukluğunda bir süre Urfa’da yaşadığı için fahri Urfalı gibi gezinir. Kendine ait bir giyim tarzı, kırmızıçizgileri ve sevimli bir raconu vardır. Armağan, ailesine sahip çıkmak için Gümbür Barda çalışmaktadır. Fakat bu kısımda çok başarılı olduğu söylenemez. Kariyer basamaklarını çıkmaya çalışırken Cengiz Abi'sinin tavsiyeleri ve fikirleri onun için altın değerindedir.

Melek Sayılmaz (Nergis Öztürk)

Melek Sayılmaz, eski hemşire, bugün mahallenin iğnecisi, yüksek zekâlı, sivri dilli bir abla. Üç kardeşin ne yazık ki en büyüğü ve en akıllısı. Ne yazık ki diyoruz çünkü kardeşlerinden illallah gelmiş halde. Bir ümit kendi ayaklarının üzerinde dursalar diye bekliyor ama nafile.

Cansın Sayılmaz (Derya Şensoy)

İnanması güç ama Biricik’in ikiz kardeşi. Paylaşım esnasında Biricik aklı almış Cansın’a hiç bırakmamış. Cansın da durur mu? O da güzelliği kapmış. Kafasının içinde beyin yerine pamuk şekeri var. Pembe pembe. Hep mutlu, hep neşeli. Hayat ona güzel. Cansın Kafe’de Safiye’yle çalışıyor. En yakın arkadaşı Naime’dir.

Biricik Sayılmaz (Dilşah Demir)

Sayılmaz Ailesi'nin üniversitede okuyan tek ferdi. Güzel olmayabilir ama akıllı bir kız. Çırağan’ı çok seviyor. Ailelerin arasındaki uçurumu aşabileceklerini düşünüyor.

Belediye Başkanı Azimet (Burak Satıbol)

Hayrettepe’nin belediye başkanı. Trump’ı rol model almış, oldukça samimiyetsiz, açıkgözlü bir başkan. 1 oy farkla başkanlığa gelmiş. O, 1 oy da yardımcısı Şeref’in ikametini son dakikada Hayrettepe’ye almasıyla olmuş. Başkanlığının tehlikede olduğunu biliyor, hep bunun tedirginliği üzerinde. Cengiz’e takık bir arkadaş. Geçmişte aralarında bir husumet olmuş, Azimet de acısını her gün kestiği cezalarla çıkarıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu