Kanal 7 Kördüğüm 5.bölüm hemen izle! Kukki ölecek mi?

Yeni bölümü yine olay olacak olan Kördüğüm 5.bölüm fragmanı da izleyici ile buluştu. Kanal 7'nin sevilen dizisi Kördüğüm 5.bölümünde heyecan dorukta...

Kanal 7 Kördüğüm 5.bölüm hemen izle! Kukki ölecek mi?
Kanal 7 Kördüğüm 5.bölüm hemen izle! Kukki ölecek mi?
GİRİŞ 11.08.2017 09:33 GÜNCELLEME 11.08.2017 09:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

11 Ağustos cuma günü Kanal 7'de yayınlanacak olan sevilen Hint dizi Kördüğüm 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü adeta nefes kesen Kördüğüm yeni bölümü ise büyük merak konusu oldu. Peki Kördüğüm 5.bölümünde neler olacak? İçça’nın birlikte araba camlarını temizlediği arkadaşı Kukki’ye araba çarpar ve ayağı kesilir. İşte Kördüğüm 5.bölüm izleme sayfası ve özeti

KÖRDÜĞÜM 5.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

İçça’nın arkadaşı Kukki’ye araba çarpar ve ayağının biri kesilir. Damini, anne ve babası olmayan Kukki’ye yardım etmek için uğraşır. İçça’nın birlikte araba camlarını temizlediği arkadaşı Kukki’ye araba çarpar ve ayağı kesilir. İçça ve Damini kimsesi olmayan çocuğa yardım etmek için Divya’nın kapısını çalar.

Ancak onun aşağılaması ile karşılaşırlar. Ameliyat olabilmesi için gerekli parayı toplamak Damini ve İçça’ya düşer. Bay Thakkur, Damini’nin para istediğini duyar ve gerekli parayı vermeyi kabul eder.

Kocasının hizmetçi ve çocuğuna bu kadar yardım etmesine kızan Divya, onlara savaş açar. Tapasya ise İçça’nın yokluğunda gene bunalıma girer.

KÖRDÜĞÜM 5.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 1
  • maysa 6 yıl önce Şikayet Et
    cok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü