Gizem Güneş kimdir? Kaç yaşında? Biyografisi

ATV ekranlarında olan Kanatsız Kuşlar’ın genç oyuncusu Gizem Güneş kimdir? Dizide Cemre rolüne hayat veren Gizem Güneş kaç yaşındadır?

Gizem Güneş kimdir? Kaç yaşında? Biyografisi
Gizem Güneş kimdir? Kaç yaşında? Biyografisi
GİRİŞ 12.08.2017 10:47 GÜNCELLEME 12.08.2017 10:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

GİZEM GÜNEŞ KİMDİR?

Bir zamanların fenomen dizisi Binbir Gece ile oyunculuğa adım atan Gizem Güneş’in biyografisi…

Gizem Güneş, 1995 İstanbul doğumludur. Oyunculuğa küçük yaşlarda başlayan Güneş şuanda Marmara Üniversitesi'nde Fransızca Öğretmenliği öğrencisidir. Oyunculuk kariyeri için eğitimlerine küçük yaşlarda başlayan genç oyuncu İTÜ konservatuvar kursunda klasik bale, müzikal oyunculuğu ve modern dans eğitimlerine katılmıştır.

Çocuk yaşta oyunculuğa başlayan Gizem Güven Üç Çocuk Müzikali adlı projede başrol oynamıştır. Aynı zamanda reklam filmlerinde de yer alan Gizem Güven ilk reklamını çekerken 5 yaşındaydı.

Aynı zamanda müzikal oyuncusu olan Güven, Shrek ve Aslan Kral Müzikallerinde oynamıştır.

Televizyon ekranlarındaki ilk projesi bir zamanların çok sevilen yapımı Binbir Gece olmuştur. Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in paylaştığı 2007 yapımı dizide çocuk oyuncu olarak yer aldı.

Genç yaşına rağmen gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Gizem Güven Her Şey Yolunda Merkez ve İçimdeki Fırtına adlı dizilerde rol almıştır.

Gizem Güven’in yıldızını parlatan, onu geniş kitlelere tanıtan proje halen yayında olan ATV’nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar olmuştur. Başrollerinde Ümit Kantarcılar, Deniz Bolışık, Melis Tüzüngüç ve Fatih Al gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide “Cemre” karakterine hayat vermektedir.

Gizem Güven’in rol aldığı diğer projeler:

Kanatsız Kuşlar

İçimdeki Fırtına

Her Şey Yolunda Merkez

Moya-Hitit Yıldızı

Restorex Reklam Filmi

TTNET Reklam Filmi

Shrek Müzikali

Aslan Kral Müzikali

Binbir Gece

YORUMLAR 1
  • ceyda kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Ferıde ablacıgım senın sakınlıgıne hayranım senı cok sevıyorum oyle bı aılene duskunlugun varkı bıan ben senın yerıne gecmek ıstedım hayata sana basarılar dılıyorum canım benım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak