Game of Thrones Dizisi 7. Sezon 6. bölümü! Altyazılı nasıl izlenir?

Dünyanın en çok izlenen dizisi olan Game of Thrones Dizisi 7. Sezon 6. bölümü internete düştü. Milyonlarca kişi tarafından yeni bölümü merakla beklenen Game of Thrones Dizisi 7. Sezon 6. bölüm hackerlar tarafından paylaşıldı.

Game of Thrones Dizisi 7. Sezon 6. bölümü! Altyazılı nasıl izlenir?
Game of Thrones Dizisi 7. Sezon 6. bölümü! Altyazılı nasıl izlenir?
GİRİŞ 17.08.2017 09:13 GÜNCELLEME 17.08.2017 09:13

Her bölümü büyük heyecanla beklenen ve her haberi internet dünyasını çalkalayan Game of Thrones bir skandalla daha gündeme geldi. Dizinin 7. sezon 6. Bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte takipçileri yeni bölüm için sabırsızlanıyordu. Ancak televizyonda yayınlanamadan evvel diziyi dijital medyadan izlemeyen kalmadı. Çünkü fenomen dizi Game of Thrones’un yeni bölümü internete sızdırıldı. Peki, bu olay nasıl oldu?

Game of Thrones Nasıl Sızdırıldı?

Game of Thrones’un 7. sezon 6. bölümü internete düştü. Takipçilerinden gelen bilgilere göre dizi hem yasal olmayan web sitelerinden online hem de torrentten indirilerek izlenebiliyor. Büyük bir gizlilikle bölümlerini koruyan HBO’nun hacklendiği düşünülüyordu ama olay düşünüldüğünden çok farklı. Peki, sızdırmanın arkasında kim var?

Gelen bilgilere göre HBO İspanya büyük bir hata yaptı. Game of Thrones’un 7.sezon 6.bölümünün tamamı yayın zamanından evvel televizyonda yayınlandı. Bunu fırsat bilen takipçiler de yeni bölümü kısa sürede internete servis etti.

Game of Thrones 7.sezon 6.bölüm fragmanı

Bu ilk sızdırma değil!

Bilindiği üzere fenomen dizinin 7.sezon 6.bölümünde olduğu gibi aynı sezonun 4.bölümü de internete sızdırılmış ve düşük kalite de olsa milyonlarca kişi tarafından izlenmişti.

Game of Thrones yeni bölümleri Türkiye’de hangi kanalda?

Dünyanın ne popüler dizisi olma unvanını taşıyan Game of Thrones Türkiye’de Amerika ile aynı saatte Digitürk ekranlarında oluyor. Son zamanların en çok izlenen ve hakkında en çok konuşulan dizisi“Game of Thrones” Amerika ile aynı anda saat 4.00’de Türkçe altyazı seçeneği ile her Pazartesi beIN CONNECT web ve mobil uygulamalarında; akşam 22:00’de ise Türkçe-İngilizce altyazı ve Türkçe dublaj seçeneği ile beIN SERIES SCI-FI’da yayınlanıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!