Star TV Söz dizisi oyuncu kadrosuna sürpriz isim! Ezgi Çelik kimdir?

Reyting rekortmeni Özel Harekât dizisi “Söz”ün kadrosuna yeni isimler dâhil oluyor. Oyuncu Ezgi Çelik dizinin yeni kadın komutanı olacak.

Star TV Söz dizisi oyuncu kadrosuna sürpriz isim! Ezgi Çelik kimdir?
Star TV Söz dizisi oyuncu kadrosuna sürpriz isim! Ezgi Çelik kimdir?
GİRİŞ 16.08.2017 17:38 GÜNCELLEME 16.08.2017 17:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eylül ayında yeni sezon bölümleriyle ekranda olmaya hazırlanan Söz dizisi büyük sürprizler yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün diziden ayrıldığını açıklayan Atakan Arslan’ın ardından yerine kadın bir komutanın gelmesine karar verildi. Söz’ün yeni kadın komutanını oynayacak isim ise ünlü oyuncu Ezgi Çelik.

Söz’ün taze kanı Ezgi Çelik, dizide Yüzbaşı Songül Yıldız’a hayat verecek. Söz’de sergilenen kahramanlık hikâyelerine Türk kadının gücü de eklenecek. Yeni sezonda Söz dizisi böylece zirve iddiasını sürdürdüğünü kanıtlamış oldu.

Dizinin yapım şirketi TİMS’den gelen açıklama;

söz-yeni-oyuncu

Ezgi Çelik kimdir?

6 Ağustos 1984 İstanbul doğumlu olan Ezgi Çelik, küçük yaşlardan beri tiyatro oynayan Çelik Şehir Tiyatrolarında eğitim görmüştür. 12 yaşında ‘Kral Oedipus’ oyununda ilk kez profesyonel olarak sahneye çıkan oyuncu, İstanbul Şehir Tiyatroları lise boyunca devam etti, ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girmiştir. Ünlü oyuncunun ilk dizisi Kara Yılan olmuştur. Ezgi Çelik’in rol aldığı yapımlar arasında Asi, Gurbet Kuşları, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Şubat, Ben de Özledim, Bir Çocuk Sevdim, Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Dayan Yüreğim gibi diziler var.

YORUMLAR 1
  • Merve 6 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen yavuzla bu komutani cift yapmayin yavbah daha iyi benceee
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar