Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon 72.bölüm fragmanı! Yeni sezonu ne zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon heyecanla bekleniyor. Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. sezonu geçtiğimiz ay içinde bir fragman yayınlanmış ve dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacağına dair ipucu vermişlerdi. Bu sırada geçtiğimiz gün ünlü oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonunda yer almayacağını açıkladı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak? Veda eden ünlü oyuncu kim?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon 72.bölüm fragmanı! Yeni sezonu ne zaman?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon 72.bölüm fragmanı! Yeni sezonu ne zaman?
GİRİŞ 23.08.2017 17:12 GÜNCELLEME 23.08.2017 17:12

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) nasıl yeniliklerle gelecek? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hangi oyuncular ayrıldı hangileri katıldı? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Fakat aynı zamanda yeni sezona dair tanıtımda birşey göremedikleri için yapımcılara ateş püskürtüler. Çünkü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon fragmanı, son sezon final bölümünden sahneler içeriyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanında dikkat çekici iki konu var. Bunlardan bir tanesi dizi yeni sezona Atv'de devam edecek. İkincisi ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu Eylül ayında başlayacak. Fragmanda yeni sezon tarihine dair tam bir açıklama yok. 

MERYEM UZERLİ ARTIK YOK
 
Atv'nin reyting rekortmeni fenomen dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın oynadığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın geçen yıl kadrosuna Meryem Uzerli de katılmıştı, Uzerli bu sezon olmayacağını söyledi.
 
İstanbul ile Almanaya arası mekik dokuyan Meryem Uzerli, bu sezon kadroda olmayacak. Yaz başından beri sekiz dizi senaryosu okuduğunu söyleyen Uzerli, "Ocak ayına kadar bir şey yapmayı düşünmüyorum. Ocak'ta yeni bir diziyle ekranda olacağım", dedi.

ÖNCEKİ SEZONDA NELER YAŞANMIŞTI?

İlyas’ın derin devletin elinden kurtulmasını sağlamak için yaptığı planı çevresindekilerle paylaşacak olan Hızır bir yandan da masa ile uğraşmaya devam edecek. Geçtiğimiz haftalarda masaya seçilecek yeni başkanı kendilerinin belirleyeceğini belirten Çakırbeyli “Biz kimi istersek başkan o olacak” ifadelerini kullanmıştı. İlyas’ın kaçırılması gündem olurken onun neden kaçırıldığına anlam veremeyen Hızır’ın annesi “Bu devlet kimin devleti” diye soracak. İlyas’ın durumu nedeniyle morali bozuk olan Hızır ise bu kişilerin başka insanlar olduğunu aktaracak. Hapis tutulduğu alanda kötü muameleye maruz kalan İlyas ise önce saldırıya uğrayacak ardından da yaşamasına yeterli olacak kadar yemeğin sahibi olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar