İşte Çocuklar Duymasın'da Vatan Şaşmaz'ın son sahneleri

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan ve 15 gün önce vefat eden Vatan Şaşmaz, oynadığı Engin karakteri ile son kez sevenlerinin karşısına çıktı

GİRİŞ 11.09.2017 09:49 GÜNCELLEME 11.09.2017 09:51

Geçtiğimiz 27 Ağustos'ta bir otel odasına cinayete kurban giden ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz'ın rol aldığı 'Çocuklar Duymasın' yeni bölümüyle ekranlardaydı.

Dizinin dün akşamki bölümünde Vatan Şaşmaz son kez izleyici karşısına çıktı. 

Şaşmaz'ın sahnelerinin yayınlandığı anlarda sosyal medya da başarılı sunucuyu konuştu. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Vatan Şaşmaz'ın sevenleri özellikle Twitter üzerinden mesaj yağmuruna tuttu tuttu.

çocuklar-duymasın-engin

Vatan Şaşmaz, Çocuklar Duymasın'da 'Engin' karakterini oynuyordu...

VATAN ŞAŞMAZ'IN YERİNE KİM GEÇECEK?

Peki Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Vatan Şaşmaz'ın yerine kim oynayacak? Şaşmaz’ın hayatını kaybetmesinin ardından dizide ondan boşalan koltuğa kimin geleceği de merak konusu oldu

Çocuklar Duymasın ekibi henüz kararını verememiş olsa da daha önce Meltem’in annesi rolündeki oyuncu vefat ettiğinde dizide de vefat ettiği gösterilmiş ve her daim saygı ile anılmıştı. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Vatan Şaşmaz’ın yerine diziye birisinin dahil edilmesi tepki çekebilir. Bu nedenle dizide Vatan Şaşmaz da vefat etmiş gibi gösterilebilir. Eğer vefat ettiği gösterilmezse başka bir iş dolayısıyla yurt dışına çıkmış gibi gösterilecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor