Kırgın Çiçekler 89.bölüm fragmanı! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

ATV'nin beğeniyle takip edilen dizisi Kırgın Çiçekler ne zaman başlayacak? Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Kırgın Çiçekler yeni sezonu merakla bekleniyor. Peki Kırgın Çiçekler 89.bölümünde neler olacak? İşte Kırgın Çiçekler yeni sezon fragmanı ve tüm detayları...

Kırgın Çiçekler 89.bölüm fragmanı! Yeni sezon ne zaman başlayacak?
Kırgın Çiçekler 89.bölüm fragmanı! Yeni sezon ne zaman başlayacak?
GİRİŞ 11.09.2017 17:15 GÜNCELLEME 11.09.2017 17:15

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Kırgın Çiçekler 89.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezonu heyecanla beklenen ATV Kırgın Çiçekler dizisinin ne zaman başlayacağı ise büyük merak konusu oldu. Yeni sezonda ayrıldığı isimlerle gündem olan Kırgın Çiçekler 89.bölümü için heyecan dorukta.

KIRGIN ÇİÇEKLER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kırgın Çiçekler yeni sezon 89. bölümü ile 18 Eylül Pazartesi günü ekrana gelecek.

KIRGIN ÇİÇEKLERE 3 KİŞİ VEDA ETTİ!

Pazartesi günleri takipçileriyle buluşan Kırgın Çiçekler’in 2. sezonunda peş peşe kötü haberler gelecek. Sezon finalinde Kader’in annesinin çıkardığı yangın kızları alevler içerisinde bırakmış ve dizi yeni yayın dönemi için hazırlıklarına başlamıştı. Gelecek bölümün tanıtım videosunun yayınlanmasıyla birlikte dizide 3 ismin birden vefat edeceği ortaya çıktı.

Kader, Eylül ve Cemre’nin ölümü dizinin takipçilerini oldukça üzerken Songül sebep olduğu ölümler nedeniyle Meral’i suçlayacak. 

İŞTE KIRGIN ÇİÇEKLER 89.BÖLÜM FRAGMANI

 KIRGIN ÇİÇEKLER SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Akli dengesini iyice kaybeden Banu, Kader’den intikam almaya karalıdır.

Gazete haberinde Meral’in Sadri’nin torunu olarak yazıldığını görünce şoka girer. O servette kendi hakkının olduğuna inanarak, öfkesini Meral’e yönlendirir. Kızlar, üniversite sınavı için heyecanlıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'