TRT 1 Diriliş Ertuğrul 4 sezonu bekleyenleri üzen haber! Çekimler...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul yeni sezonunu merakla bekleniyor. Eylül ayında yayınlanması için sürekli sosyal medya üzerinden paylaşım yapanlar için kötü haber geldi.

TRT 1 Diriliş Ertuğrul 4 sezonu bekleyenleri üzen haber! Çekimler...
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 4 sezonu bekleyenleri üzen haber! Çekimler...
GİRİŞ 22.09.2017 08:42 GÜNCELLEME 22.09.2017 08:42
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

TRT tin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, çekimlerin henüz başlamadığını söyledi. Pek çok dizinin yeni sezonu Eylül'de başlarken Diriliş Ertuğrul'un ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

Diriliş Ertuğrul, 4. sezonu ile kaldığı yerden devam edecek. "Ertuğrul Bey ölecek mi" sorusu da yeni bölümü ile cevabını bulacak. Ertuğrul Bey, dizinin yayınlanan son bölümünde kurulan hain pusuda kılıç darbeleri ile kanlar içinde yerde kalmıştı. 

Sosyal medya hesaplarına her gün binlerce yorum atan dizinin hayranları, 4. sezonunun Eylül ayında başlaması konusunda ısrarcı. Henüz çekimlerine başlanmayan dizisinin Eylül ayında başlama olasılığı çok düşük. 

diriliş

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 4.SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sezon finali nefes kesen sahneleri imza atan Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz sezon 26 Ekim 2016 tarihinde başlamıştı. TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul 4.sezonun da 25 Ekim 2017 tarihi itibariyle seyirciyle buluşması bekleniyor. Henüz yapımcı şirketten konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamasına karşın Diriliş başlama tarihi belli olur olmaz haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.

YORUMLAR 19
  • tarık 6 yıl önce Şikayet Et
    aga bu diriliş ertuğrul ne zaman başlıycı 4 ekim mi 25 ekimmi
    Cevapla
  • oktay 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar ertugrul ölmeyecek tarih okuyun osman gazi dogmadı ve ertugrul gazi unvanı almadı ve en onemlısı 93 yasında olecek errtugrul gazi
    Cevapla
  • Muhittin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim memlekette te bir yapım tutmaya görsün hemen kendilerini frenlemeye başlarlar.Yeter da başlıcaksa başlasın.Bu nedir.
    Cevapla
  • emircan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul bey 96 yaşında ölüyor tarihi bir dizide gerçek dışı anlatmazlar yani ölmesi imkansız
    Cevapla
  • yılmaz daşdemir 6 yıl önce Şikayet Et
    şu an dizi zamanı değil . aziz ve şanlı ordumuzu sen koru rabbimiz. amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!