Star TV Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı?

Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? Her bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölümünde neler olacak? İşte detaylar

Star TV Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı?
Star TV Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı?
GİRİŞ 25.09.2017 11:04 GÜNCELLEME 25.09.2017 11:04

Ekranların beğeniyle izlenen dizilerinden Fazilet Hanım ve Kızlarında sular durulmuyor. Arkasından çevirilen tezgahları öğrenen ve adeta dünyası başına yıkılan Hazan'a bir şok da her an kollamak için arkasında olan kardeşi Ece'den geldi. Kardeşini bu çıkmazdan kurtarmak için çırpınan Hazan'a Ece'nin tavrı çok sert oldu.

Kızını konağa hanım yapan ve hayallerine kavuşan Fazilet Hanım ise, Ece'den gelen beklenmedik tepki ile sarsıldı. Diğer bir yandan Egemen kardeşler kıskacında sıkışıp kalan Hazan, kardeşinin yaptığı yanlışı düzeltmek için uğraşırken kendini yine onların yanında buldu. Peki, Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümde neler olacak? İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölüm fragmanı...

Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölüm fragmanı! 

Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray’ın paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölüm 30 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

Fazilet Hanım ve Kızları 15.bölüm izlemek için tıkla!

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde neler oldu? Fazilet Hanım ve Kızları 15.bölüm özeti...

fazilet hanım ve kızları 15.bölüm

Ece ve Hazım’ın şok evliliği Hazan ve tüm Egemen’ler için yıkıcı olur. Akıl almaz nikaha tanık olan Hazan, Yağız ve Sinan şaşkınlık ve öfkelerini farklı hedeflerden çıkarırken, yalıda kopan kıyamet gelecek fırtınalı günlerin habercisidir. Hazan, tüm gücüyle kardeşini bu çılgınlıktan kurtarmak için savaşırken, Ece’nin tavrı hem ablası hem de annesi için sarsıcı olur. Kızının attığı imza ile hayallerine kavuşan Fazilet, kendini bir anda iki kızı arasında bulurken, Hazım’ın çocuklarından aldığı tepki, korkularının da ötesindedir.

Egemen kardeşler, babalarıyla köprüleri atarken herkes kendi yolunda, kendi fırtınasına yürür. Kim ne derse desin kardeşinin bu evliliği kendi rızasıyla yaptığına inanmak istemeyen Hazan düğümü tek başına çözemeyeceğinin farkındadır, yardım istemek için uzandığı el ise bambaşka bir yola girmiş durumdadır. Hazım ve Ece evliliği, Yağız, Hazan ve Sinan arasındaki dengeleri de kaçınılmaz şekilde sarsar. Şok evliliğe olan tepkiler dalga dalga yükselirken işler Ece için tehlikeli bir noktaya varır. Hazan ise sürpriz bir karşılaşma ile kendini ucu Yağız ve Sinan’a dolanan bambaşka bir düğümün içinde bulmak üzeredir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!