'Narcos' dizisi yayından kalkıyor mu? Şaşırtan açıklama...

Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan 'Narcos' dizisi final mi yapıyor. Geçtiğimiz günlerde çalışmalar sırasında Meksika'da öldürülen Carlos Munoz'un arından dizinin başrol oyuncusu Pedro Pascal'dan çok önemli bir açıklama geldi.

'Narcos' dizisi yayından kalkıyor mu? Şaşırtan açıklama...
'Narcos' dizisi yayından kalkıyor mu? Şaşırtan açıklama...
GİRİŞ 27.09.2017 13:05 GÜNCELLEME 27.09.2017 13:05

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatı ve Cali Karteli'ni anlatan ‘Narcos’ dizisi güvenlik sorunlarıyla gündemde.. Dizinin prodüksiyon ekibinden  37 yaşındaki Carlos Munoz Portal’ın birkaç hafta önce yeni sezon için yer keşfi yaparken arabasında ölü bulunmasının üzerine Escobar’ın erkek kardeşi Roberto De Jesus Escobar Gaviria, Netflix’i, "Eğer ailem 1 milyar dolar almazsa, bu küçük şovunuzu sonlandıracağım" sözlerle tehdit etti.

Sözcü'de yer alan habere göre; ülkede en fazla şiddet olayının yaşandığı kentlerden biri olan Temascalapa’nın kırsal bölgesinde defalarca ateş edilerek öldürülen Carlos Munoz Portal, 10 yıllık kariyerinde 'James Bond’un son filmi 'Spectre’nin yanı sıra 'Hızlı ve Öfkeli' ile 'Apocalypto’nun da aralarında bulund

uğu çok sayıda filmin çekileceği yerleri araştıran ekiplerde yer yer almıştı. Meksikalı yetkililerin, herhangi bir tanık bulamadıkları için soruşturmakta zorlandığı olayın ardından dizinin oyuncularını büyük korku sardı.

"GÜVENLİK SAĞLANMAZSA ÇEKİMLERE DEVAM EDEMEYİZ" 

Dizinin başrol oyuncularından Pedro Pascal, “Eğer güvenlik sağlanmazsa, çekimlere devam edemeyiz. Burada söz konusu olan hepimizin can güvenliği. Eğer devam etmemizi istiyorlarsa, güvenli bir yol bulmak zorundalar” dedi.

'Narcos'da Meksika’daki Juarez uyuşturucu çetesini anlatacağı belirtilen dördüncü sezonun, güvenlik nedeniyle çekilip çekilmeyeceği henüz belli değil.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı