Diriliş Ertuğrul 92.bölümü ne zaman başlıyor? Ertuğrul ölecek mi?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 4.sezonu ne zaman başlıyor? Sezon finali ile nefes kesen Diriliş Ertuğrul 92.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğrul 92.bölüm başlama tarihi ve tüm detayları...

GİRİŞ 09.10.2017 09:38 GÜNCELLEME 09.10.2017 09:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon finali ile izleyenleri şaşırtan Diriliş Ertuğrul 92.bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Ekim ayının girmesi ile birlikte merakla beklenen TRT 1 Diriliş Ertuğrul 4.sezon başlama tarihi belli oldu. Peki Diriliş Ertuğrul 92.bölümünde neler olacak? Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan Diriliş 4.sezonunda Ertuğrul ölecek mi? Tanıtımda yer almaması ile birlikle dizi severler gözünü Diriliş Ertuğrul yeni bölümüne çevirdi.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç canlandırdığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 92.bölümü yapımcı tarafından resmiyet kazanmasa da 18 Ekim Çarşamba günü başlaması bekleniyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 92.BÖLÜM FRAGMANI

YENİ SEZONUN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul beyin yaralanmasını öğrenen Kayı obası baskın yapılan yere gelir. Herkes olayın şokunu yaşar ve Ertuğrul beyin naaşını ararlar. Ardından Ertuğrul beyin naaşı obaya getirilir.

Herkes çok üzgün olayın şokunu atlatamamıştır. Saadettin Köpek her zamanki gibi hainlik peşindedir. Ertuğrul Beyin naaşı bulunmuş diye bir Alp'e haber verir ve Emir Saadettin oh çeker.

Ares: Ertuğrul'un ölümü bütün Türklere ibret olacak. Ya Anadolu'dan defolup gidecekler yada hepsi Ertuğrul gibi kılıçtan geçirilecek der.

Sultan, Turgut Alp'e vazife verir. Bu tuzağı kimin kurduğunu öğrenmek için Turgut Alp, Alpleriyle yola çıkar.

Her ne kadar öldü düşünülse de Ertuğrul bey tarihte eceliyle ölmüştür. Diriliş Ertuğrul yeni sezonda da izleyenleri çok şaşırtacak.

diriliş-ertuğrul-yeni-sezon-92-bölüm

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCU KADROSUNA ASLIHAN GÜNER'DE DAHİL OLDU

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'a son olarak Kehribar dizisinde rol alan güzel oyuncu Aslıhan Güner dahil oldu.

Aslıhan Güner Kimdir? Aslıhan Güner Nereli? Kaç Yaşında?

Aslıhan Güner 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Barış Manço Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi alan oyuncu 2013 yılında Şefkat Tepe dizisinde rol aldığı dönemde tanıştığı Mert Kılıç ile evlenmiştir. Aslıhan Güner aslen Sivas’lıdır. 

aslı-güner

ENGİN ALTAN DÜZYATAN DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNDEN AYRILACAK MI?

Diriliş Ertuğrul 91.bölümünde ağır bir şekilde yaralanan Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan diziden ayrılacak mı?

Zaman zaman diziden çıktı haberlerinin asılsız olduğunu söyleyen Düzyatan,''Bu haberlerin bizimle alakası yok. Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim. Hayalim oyuncu olmaktı ve tiyatro yapmaktı. Ben aşık olduğum mesleği yapıyorum. Diriliş öncesi en büyük dönüm noktası olarak gördüğüm', Bir Bulut Olsam' dizisi var, film olarak da Anadolu Kartalları'nın benim için yeri çok başkadır. Geçmişe dönüp baktığımda keşke bu yapımda oynamasaydım dediğim bir proje yok. Ama bir önceki bölümü izlediğimde keşke bu sahneyi böyle oynasaydım dediğim oluyor zaman zaman'' ifadelerini kullandı..

YORUMLAR 1
  • Deniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok ara verdiniz. Fazla naz aşık usandirir. Soğuyacak millet diziden.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'