Kadın dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? Fox TV

Fox TV ekranlarında başlayacak olan Kadın dizisi için geri sayım başladı. Sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak olan Kadın dizisi ne zaman başlayacak? İlk bölümü ile herkesi şaşırtacak olan Kadın dizisi oyuncu kadrosu ve genel hikayesi haberimizin detayında.

Kadın dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? Fox TV
Kadın dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? Fox TV
GİRİŞ 13.10.2017 09:43 GÜNCELLEME 13.10.2017 09:43

Fox TV Kadın dizisi ne zaman başlıyor? 2017 - 2018 tv döneminin en dikkat çeken dizisi olacak olan Kadın dizisi oyuncu kadrosu belli oldu. 

Yapımcılığını Med Yapım ve Mf Yap yapının üstlenği Fox TV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Kadın dizisi çok iddialı geliyor. İlk tanıtımıyla şimdiden merakları uyandıran Kadın dizisinin hikayesi herkesi etkiledi.

KADIN DİZİSİ GENEL HİKAYESİ

“Kadın”, hayatın içinde iki çocuğunun ağırlığını ve sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan, onları fakirliğin ve yaşam mücadelesinin içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarına kendini siper ederek korumayı başaran bir annenin, Bahar’ın öyküsü. Annesi tarafından sekiz yaşındayken terkedilen Bahar, daha sonra babaannesini ve babasını da kaybeder ve hayatta yapayalnız olduğunu düşündüğü günlerde delicesine bir aşkla bağlandığı Sarp’la tanışır. Ancak mutlu bir evliliğin ve iki çocuğun ardından beklenmedik şekilde hayatını kaybeden Sarp, Bahar’ın geçmişe borcu ve bağlantısı olmuştur. Onun anıları, onunla yaşadıklarını her gün yeniden yaşamakta ve kalbini başka birine kapatmıştır. Ancak onu sekiz yaşında terk eden annesinin ve ailesinin hayatına yeniden girişi, taşınmak zorunda olduğu yeni mahallesi onun önünde beklenmedik kapılar açacaktır. Kadın, yaşam mücadelesini sırtlamış kadınların hayatlarını sade bir gerçeklikle ekrana taşıyor.

KADIN DİZİSİ TANITIMI

KADIN DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Özge Özpirinçci

Caner Cindoruk

Bennu Yıldırımlar

Ayça Erturan

Ece Özdikici

Şerif Erol

Seray Kaya

Feyyaz Duman

Devrim Özder Akın

Kübra Süzgün

Ali Semi Sefil

kadın-dizisi-fragmanı

FOX TV KADIN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerinde Caner Cindoruk, Özge Özpirinçci ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Kadın ilk bölümüyle 24 Ekim Salı günü saat 20.00'de FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"