TRT Diriliş Ertuğrul 92.bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ertuğrul ölüyor mu?

4 sezonu ile izleyenleri ekranlara kilitleyecek olan Diriliş Ertuğrul 92.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Ertuğrul'un ölümü ile sarsılan Kayı obası intikam için yemin etti. İşte Diriliş Ertuğrul 92.bölüm fragmanları...

GİRİŞ 24.10.2017 12:05 GÜNCELLEME 24.10.2017 12:05
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 92.bölüm 1. ve 2.fragmanı yayınlandı. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmayı hedefleyen Diriliş Ertuğrul'un başlama tarihide bu tanıtımlar ile birlikte netleşti. Diriliş'in yeni bölümünde . Ertuğrul'un ölümü ile sarsılan Kayı obası intikam için yemin etti. Sadettin Köpek'in yeni taht oyunları ise sezona damga vuracak. İşte Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanları...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 4.SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç oynadığı TRT'in sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 92.bölümü 25 Ekim Çarşamba günü itibariyle ekranlarda yerini alacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 1. VE 2. FRAGMANLARI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 92.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul beyin yaralanmasını öğrenen Kayı obası baskın yapılan yere gelir. Herkes olayın şokunu yaşar ve Ertuğrul beyin naaşını ararlar. Ardından Ertuğrul beyin naaşı obaya getirilir. Herkes çok üzgün olayın şokunu atlatamamıştır. Saadettin Köpek her zamanki gibi hainlik peşindedir. Ertuğrul Beyin naaşı bulunmuş diye bir Alp'e haber verir ve Emir Saadettin oh çeker.

Ares: Ertuğrul'un ölümü bütün Türklere ibret olacak. Ya Anadolu'dan defolup gidecekler yada hepsi Ertuğrul gibi kılıçtan geçirilecek der.

Sultan, Turgut Alp'e vazife verir. Bu tuzağı kimin kurduğunu öğrenmek için Turgut Alp, Alpleriyle yola çıkar. 

Hayme Ana ve Kayı Obası baskını öğrenince Ertuğrul Bey'in baskın yaptığı yere gelirler. Ares ve şövalyeleri Ertuğrul Bey'i öldü sanar ve kutlama yaparlar. Yanan cesedi ise Ertuğrul Bey zannederler. 

İntikam yeminleri edildiği sırada ağır yaralanan Bamsi'nin durumu ise kritiktir. Halime Sultan Ertuğrul'ın hançeri ile intikam yemini eder. Dündar Bey ağabeyi Ertuğrul'un yerine geçer. Emir Saadettin yine bir oyun içine girer ve Kayı ile Çavdar obalarının arasını bozar.

Her ne kadar öldü düşünülse de Ertuğrul bey tarihte eceliyle ölmüştür. Diriliş Ertuğrul yeni sezonda da izleyenleri çok şaşırtacak.

Diriliş Ertuğrul dizisinden Engin Altan Düzyatan ayrılıyor mu? 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA YENİ İSİM

Diriliş Ertuğrul dizisine son olarak Kehribar dizisinde rol alan güzel oyuncu Aslıhan Güner dahil oldu. Çemberimde Gül Oya, The İmam, Asi, Sevda Çiçeği, Yuvamı Yıkamazsın, Şefkat Tepe, Sümela’nın Şifresi, Bir Zamanlar Osmanlı, Kehribar, Muhteşem yüzyıl Kösem gibi film ve dizilerde rol alan güzel oyuncunun dizide hangi rolü canlandıracağı merakla bekleniyor.

YORUMLAR 8
  • Sinan Dağlar 6 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt arkın neredesin gardaş kurtar bizi
    Cevapla
  • haerzemus 6 yıl önce Şikayet Et
    saçma falan değil her dizide sezon sonu başroller öldü gösterilmiyo mu? diziyi karalamayın... izlenmez diyenler izlemesin. bu dizi bu sezonda da reytinglerde BİRİNCİ sırada olacak siz ve sizin gibiler ne yaparsa yapsın engelleyemeyeceksiniz...
    Cevapla
  • hazeyn 44 6 yıl önce Şikayet Et
    of yeterin bi yaw
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    sacmaladılar iyice ertugrul ölemez izlenmezc artık bu bdizi
    Cevapla
  • meri 6 yıl önce Şikayet Et
    çok sacma ertugrul ölemez bu dizi artık kimse izlemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!
Seçim sonrası ilk kabine yarın toplanıyor: Masada hangi konular var?