Söz 18.bölüm 1 ve 2.fragmanı! Söz 17.son bölümde Büyük Bey ölüyor...

Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Söz yine nefes kesen bir bölümle geldi. Söz 17.son bölümde; Büyük Bey'in terör bağlantısını öğrenen Yavuz, Büyük Bey'i yakalamak ve Bahar'ı kurtarmak arasında karar vermek için büyük bir eşiğe gelir. İşte, seyirciyi ekrana kilitleyen Söz 17.bölümün hemen ardından yayınlanan, merakla beklenen Söz 18.bölüm fragmanı...

Söz 18.bölüm 1 ve 2.fragmanı! Söz 17.son bölümde Büyük Bey ölüyor...
Söz 18.bölüm 1 ve 2.fragmanı! Söz 17.son bölümde Büyük Bey ölüyor...
GİRİŞ 23.10.2017 17:38 GÜNCELLEME 23.10.2017 17:38

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 17.bölüm seyirciyi ekrana kilitledi. Söz son bölümde; görevi ve sevdiği kızın hayatı arasında kalan Yavuz için işler iyice kızışmaya başladı. Büyük Bey'in ölümü Bahar'ı derinden sarsarken; öldüren için beddualar sarf etmesi Yavuz için zor günlerin habercisi oldu. Peki, Bahar, babasını öldüren kişinin Yavuz olduğunu öğrenince ne yapacak? Yeniden karşı karşıya gelen Eylem ve Avcı için ise yolun sonu görünüyor. İşte, merakla beklenen Söz 18.bölüm fragmanı...

Söz 18.bölüm fragmanı

Söz 18.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Cihan Ünal, Mehmet Özgür ve Serhat Kılıç gibi birçok başarılı oyuncunun rol aldığı Söz 18.bölüm 23 Ekim Pazartesi saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

söz 17.bölüm

Söz son bölümde neler oldu?

Terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Bahar’ı kullanmanın planlarını yaparken, Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu aramaktadır. Bu sırada Eylem’in üzerindeki bombanın patlamaması için Avcı da çok zor bir karar vermek üzeredir. Ancak ikisi de hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır. 

Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâh’a bir plan hazırlar. Tim’in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Bey’i yakalamak ve Bahar’ın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço