Fatih Portakal yerli otomobil için bakın ne dedi!

Türkiye'nin 60 yıllık rüyasının gerçek olması adına, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan yerli otomobil çalışmalarının ardında FOX Anahaber sunucusu Fatih Portakal canlı yayınla yine izleyenleri kızdırdı.

Fatih Portakal yerli otomobil için bakın ne dedi!
Fatih Portakal yerli otomobil için bakın ne dedi!
GİRİŞ 04.11.2017 09:01 GÜNCELLEME 04.11.2017 10:13
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Yapılan projelere karı her seferinde hayır kampanyalarına destek veren FOX Anahaber sunucusu Fatih Portakal canlı yayında yerli otomobili yorumladı. Portakal yerli arabayla ilgilş "Beyin göçünü nasıl ithal edeceksiniz" dedi.

YERLİ OTOMOBİL ALINACAK MI?

FOX Anahaber sunucusu Fatih Portakal, yerli arabayla ilgili gelişmeleri yorumladı. Yerli otomobilin alınıp, alınmayacağının şimdiden sormak gerektiğini belirten Portakal, "Başka araçların fabrikaları var ülkemizde onları ihraç ediyoruz ama öyle bir çelişki ki kendi otomobilimizi yapamıyoruz." dedi.

BEYİN İTHALİNİ NASIL YAPACAĞIZ

Portakal yerli otomobille ilgili de birkaç soru sordu: "Yerli otomobil yaparken hammaddeyi nereden alacağız, teknolojisini nereden alacağız, bunu yaparken beyin göçünü, beyin ithalini nasıl yapacağız, yurt dışındaki beyin tabakasını nasıl buraya çekeceğiz, bunları hepsi birer soru işareti"

YORUMLAR 118
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı
    Cevapla
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaşım sen kimden yanasım
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık Halen yaşadığı ülkedeki mühendislerden bilim adamlarından habersiz olupta haber sunan haber spikeri
    Cevapla
  • Yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bunların bu yersiz ve yetersiz eleştirileri yüzünden devlet kademesi sağlıklı çalışmıyor çünkü herşey e itiraz ediyor bir kere çıkıp dese ki evet Bunu da çok iyi yaptılar diye emin olun oturup eleştirilerine bakacağız ki gerçeklik payı var mı o yüzden deli saçması işte takılmayın
    Cevapla
  • fatih dikmeci 6 yıl önce Şikayet Et
    adamı sevmemek herdediğinin yanlış olduğu anlamına mı gelir. burdaki yorumlar kemalin muhalefetine benziyor. herşeye muhalefet mantığı sizinde herşeyi ihanettir demenizle aynı. düşünün bakalım adam yerden göğe kadar haklı. ha elektrikli ön cam lüx olacaksa otomobilimizde eyvallah beyine gerek yokkkk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi