Kadın 4.bölüm fragmanı! Bahar gerçeklerle yüzleşiyor...

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kadın son bölümüyle yine nefes kesti. Kadın 3.bölümde, Bahar babasıyla ilgili gerçekleri öğrendi. Kadın yeni bölüm fragmanında da daha acı gerçeklerle yüzleşeceği görüldü. İşte, Kadın 3.bölümün hemen ardından yayınlanan, Kadın 4.bölüm fragmanı...

Kadın 4.bölüm fragmanı! Bahar gerçeklerle yüzleşiyor...
Kadın 4.bölüm fragmanı! Bahar gerçeklerle yüzleşiyor...
GİRİŞ 14.11.2017 13:46 GÜNCELLEME 14.11.2017 13:46

Sezona hızlı bir giriş yapan Kadın dizisi yayınlanan son bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. Kasın son bölümde; Bahar'ın dinmeyen öfkesi, onu acı gerçeklerle yüzleştirdi. Büyük sırların ve anlaşmazlıkların ardındaki acı gerçekler herkesi derinden yaralarken, Bahar daha büyük bir gerçekle yüzleşmeye çok yakın. Dramatik ve iç acıtan öyküsüyle seyirciyi ekrana bağlayan Kasın 3.bölümün hemen ardından ise, merakları daha da artıran Kadın 4.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kadın 4.bölüm fragmanı

Kadın 4.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın 4.bölümü 14 Kasım Salı günü saaat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

Kadın 3.bölüm izlemek için tıkla!

Kadın dizisi son bölümde neler oldu?

kadın son bölüm

Barış, sürekli yaptıklarıyla Filiz'in kalbine girmeye çalışırken Filiz henüz bir ilişkiye hazır değildir. Filiz'in Cemil'le birlikte polis gecesine gitmesi Barış'ı kıskandırırken, Cemil’e de Filiz'e olan hislerini anlatma fırsatı verir. İki erkeğin arasında kalan Filiz için tercih yapma vakti gelmiştir. İyiden iyiye Şeyma'nın evine yerleşen Fikri için ekmek elden su gölden yeni bir hayat başlamıştır. Fikri Şeyma'nın korkularını kullanarak evde kalırken, Müjde durumdan ne kadar rahatsız olsa da annesi için susar. Halasına ait maaş kartını kaybeden Fikri, kartı geri alabilmek için yeni bir tezgah kurmaya çalışır, beceremeyince de çocuklarını ve Tülay’ı bu yalana ortak eder. Bütün aile bu durumu çözmeye çalışırken işler daha da karışır. Rahmet'in matematik dehasını kullanarak para kazanma yöntemi bulan Müjde, ona başkalarının yerine sınava girmesini teklif eder. Hem kızdan hem de para kazanma fikrinden etkilenen Rahmet teklifi kabul eder ve o da Hikmet'in platonik aşkına çare bulabilmek için Müjde'den yardım ister. Müjde'nin çözümü hem Hikmet'in hem Rahmet'in başına iş açacaktır.

Kadın Oyuncu Kadrosu:

Özge Özpirinçci

Caner Cindoruk

Bennu Yıldırımlar

Ayça Erturan

Ece Özdikici

Şerif Erol

Seray Kaya

Feyyaz Duman

Devrim Özder Akın

Kübra Süzgün

Ali Semi Sefil

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi