Diriliş Ertuğrul 95.bölümü izle!

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 95.bölümü izleyenlerle buluştu. Son bölümü yine olay olan Diriliş Ertuğrul 95 bölüm özeti yine nefes kesti. Ertuğrul Oba'nın ayaklanması sırasında geri döndü. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler oldu?

GİRİŞ 20.11.2017 09:00 GÜNCELLEME 20.11.2017 10:39
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölümü merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 95.bölüm özeti yayınlandı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile izleyenleri heyecanlandıran Diriliş Ertuğrul 95.bölümü yine nefes kesti. Ertuğrul, düşmanların üstünde kabus olmaya devam ediyor... Peki Diriliş Ertuğrul 95.bölümünde neler oldu? Köle tüccarı Simko’nun elinde esir olan Ertuğrul, Pitho ve diğer kölelerle birlik olup Simko’nun elinden kurtulmayı başarmıştı. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm özeti ve tüm merak edilenleri

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

diriliş-ertuğrul-96-bölüm-fragmanı-izle

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 95.BÖLÜM SON BÖLÜMÜ TIKLA İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 95.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? 

Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya, bu kez Aksakallılar’ın görevlendirdiği Atsız ve yiğitleri yetişmişti. Yaşanan çarpışmada Ertuğrul ve köleler kurtulmuş, Simko ise kaçmıştı. Ertuğrul, Simko’yu yakalayabilecek mi? Atsız’la olan dostlukları nasıl gelişecek? Kurtulan Ertuğrul’un yeni hedefi ne olacak? Kendisine tuzak kuranı öğrenebilecek mi? En önemlisi de, obasına dönebilecek mi?
 
Bahadır tarafından omzundan hançerlenen Turgut’un tepkisi ne olacak? Çavdarlar ile Kayılar arasındaki ilişkiler bundan sonra nasıl gelişecek? Aslıhan Hatun ile Turgut, olanlar karşısında nasıl tavır gösterecek? Köpek bu gelişmeleri nasıl kullanacak?
Hanlı Pazar’ı satıp göç etmeye karar veren Dündar Bey, pazarın satışı için Aslıhan Hatun’un amcası Bahadır Bey’le anlaşmıştı. Toyda bey seçilir seçilmez pazarı Bahadır Bey’e satacağını söyleyen Dündar Bey amacına ulaşabilecek mi? Toyda kim bey seçilecek? Dündar Bey’in kararlarının ikilik çıkardığı Kayı obasının gidişatı ne olacak?
 
Simko’nun adamı Anteus’u yakalayıp öldüren Ares, ondan Simko ile Ertuğrul’un mağaraya geleceklerini öğrenmişti. Simko ile Ertuğrul’u mağarada bekleyen Ares, onları öldürebilecek mi? Ertuğrul’un obasına dönmesini engelleyebilecek mi?

diriliş-ertuğrul-95-bölüm

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BİTİYOR MU? YAPIMCISI AÇIKLADI...

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, 4. sezona da bomba gibi başladı. İşte Bozdağ'ın o açıklamaları;

Daha kesinleştirmedik. 16 reyting alan bir diziyi bu kadar sevdirdikten sonra suyunu çıkarmadan naif bir şekilde bitirmek gerek. Müthiş bir reyting aldı bu sezon da. İnşallah daha da artacak.

Devam edecek. 3 sezon tasarlamıştım. Ama ilgi çok yoğun olunca 4. sezona da devam etme kararı aldık. Ertuğrul kısmı bir sezon daha devam edecek. Nasip olursa "Diriliş Osman" kısmına da geçmeyi planlıyorum.

Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul'un filminin de olacağını söyleyerek dizinin hayranlarına müjdeyi verdi. Öyle. Ama çok iyi bir ekip kurduk. Emeğini veren herkesin parası bizde vaktinde ödeniyor. Normalde ekiple senaryoyu yazıyoruz. Sonra herkese senaryoyu okutuyorum.

Her hafta sonu bir diğer bölüme geçerken ekip başlarıyla senaryoyu masaya yatırıyoruz. Biz de onlara bölümü izleyip ne yapmaları gerektiğini söylüyoruz. O yüzden inanılmaz bir çalışma sistemimiz var.

YORUMLAR 21
  • SİNAN ÇANAKKALE 6 yıl önce Şikayet Et
    sevgili bozdağ...millet olarak özümüzedönüşümüzde yapımcılığını üstlenmişolduğunuz bu muazzam dizinin elinizden geldiğince hatta imkanların elvermesi durumunda 5-8-belkide 12 sezon son şehzademiz abdülhamid han a kadar devam ettirsenizde emin olun reytinglerinizde asla gerileme olmadan bu aziz milletimiz her bölümünü aynı heyecan ve desturla izleyecek ve dizimize hak ettiği değeriverecektir...mevlam yar ve yardımcınız olsun...
    Cevapla
  • ERTUĞRUL 6 yıl önce Şikayet Et
    allahına kurban ERTUĞRUL SEN BU FİLİMDEN ÇIKARSAN HİÇ BİR KİŞİ İZLEMEZ
    Cevapla
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin en güzel dizisi kurtlar vadisi gibi 10 yıl sürsün osman gazide erturul beyimiz olsun .....
    Cevapla
  • aslıhan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu hafta daha heyecanlı olacaktır
    Cevapla
  • aslıhan 6 yıl önce Şikayet Et
    oyunculara ve yönetmene TRT teşekkür ederim GÜZEL BİR DİZİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki