ATV Seven Ne Yapmaz final yapıyor! Sebebi ne?

ATV ekranlarında yayınlanan Seven Ne Yapmaz dizisi de final yapanlar kervanına katılıyor. Yeni sezon dizilerin gelmesiyle yaz sezonunda başlayan diziler ekranda tutunma problemi yaşıyorlar. Peki Seven Ne Yapmaz neden final yapıyor? Seven Ne Yapmaz 11.final bölümü fragmanı yayınlandı mı?

ATV Seven Ne Yapmaz final yapıyor! Sebebi ne?
ATV Seven Ne Yapmaz final yapıyor! Sebebi ne?
GİRİŞ 18.11.2017 16:06 GÜNCELLEME 18.11.2017 16:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yeni yayın dönemine girdiğimiz günlerde yaz sezonunda televizyonları dolduran diziler bir bir ekrandan siliniyor. Reyting kurbanları kervanına katılan Seven Ne Yapmaz için ise 11.bölümde final kararı alındı. İddialı başlayan ancak, gün ve saatinde diğer yapımlara yenik düşen Seven Ne Yapmaz final bölümü ne zaman yayınlanacak? Seven Ne Yapmaz final fragmanı yayınlandı mı?

Seven Ne Yapmaz neden final yapıyor?

Yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan Seven Ne Yapmaz yeşilçam tadında hikayesiyle oldukça beğenilmiş ve iyi bir çıkış yakalamıştı. Ancak Diriliş Ertuğrul başlamadan önce reytinglerde iyi sıralamada yer alan Seven Ne Yapmaz, çarşamba günü yayınlanan bölümde TOTAL sıralamada 18.sırada yer aldı. Reytinglerde yaşadığı bu düşüş dizinin fişinin çekilmesine neden oldu. Seven ne Yapmaz 11.bölüm fragmanının yeni bölüm olarak verilmesi final iddialarının gerçek olmadığı gösteriyor. Ancak sevilen dizinin kaç bölüm devam edeceği bilinmiyor.

Seven Ne Yapmaz 11. final bölümü fragmanı

Seven Ne Yapmaz 11. final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Yusuf Çim ve Seren Şirince'nin rol aldığı Seven Ne Yapmaz 11. bölümü 15 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

Seven Ne Yapmaz 10.bölüm izlemek için tıkla!

seven ne yapmaz son bölüm

Seven Ne Yapmaz son bölümde neler oldu?

Ozan ve Nazlı için altı aydan sonraki ilk karşılaşmaları hiç de iyi sonuçlanmaz. Ozan, Nazlı'yı Serdar'ın, Nazlı da Ozan'ı Ebru'nun sevgilisi zanneder. Ozan'la işyerinde tekrar karşılaşmak istemeyen Nazlı, istifa etmeye karar verir. Arzu, ayağına gelen fırsatı tepmemesini, Ozan'ı zaten unuttuysa neden bu kadar dert ettiğini söyleyerek vazgeçirmeye çalışır. Ama Nazlı kararlıdır. Nazlı dediğini yaparak, Serdar'a istifa etmek istediğini söyler. Ama Ebru ve Ozan'ı samimi bir şekilde görünce, bu kararından vazgeçer. Zaten işe ihtiyacı vardır, Ozan'dan korkan onun gibi olsun diyerek silahlarını kuşanır. Bu arada Arzu, Nazlı ve Mehmet'in, onu öğle yemeğine çıkarmak için yaptıkları sürprizle, yalanının ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Ardından Mehmet'in gizemli tavırlarından şüphelenen Arzu, yanına Nazlı ve Tevhide Nine'yi de alarak Mehmet'in peşine düşer. Şirket içerisinde, Nazlı ve Ozan arasında, bolca yanlış anlaşılmanın eşlik ettiği bir gizli bir savaş başlar. Ama bu savaş ve yanlış anlaşılmalar, hiç de beklenmedik bir sonuç doğuracaktır.

Oyuncu Kadrosu:

Yusuf Çim

Seren Şirince

Ecem Çalık

Sertan Erkaçan

Serhat ParılS

Şeyla Halis

Ferzan Hekimoğlu

YORUMLAR 9
  • Ada 6 yıl önce Şikayet Et
    Başrol oynayacak biri değil çok zayıf kaldı bayan olarak
    Cevapla
  • yas 6 yıl önce Şikayet Et
    Dizi çok güzeldi neden öyle oldu hiç kacirmazdim diziyi inşallah geri dönersiniz nazlı ve ozanın dizisini çok sevmiştim
    Cevapla
  • Necla 6 yıl önce Şikayet Et
    Dizi çok güzel başlamıştı.ancak son bölümlerde her nedense saçmalamaya başlamışlardı.senaryo uyduruk oldu.izleyicinin beklentilerine cevap vermedi.Dizi güzelliğini ve ciddiyetini kaybetmeye başladı.ama herşeye rağmen zevkle izliyorduk.finali bile daha güzel ciddi yapabilirlerdi.oyuncular harikaydı.
    Cevapla
  • ilayda 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok kötü oldu
    Cevapla
  • Ela 6 yıl önce Şikayet Et
    Çarşamba gününün iple çekiyorum inşallah bitmez çünkü izlediğim tek dizi
    Cevapla
  • Ufuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Filmin final yapması yönetmen hatası çünkü gizlilik ve gizem Nazlı yalanı cabuk ortaya çıktı son iki bölüm sacmalandi
    Cevapla
  • ufuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Haklisiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri