Savaşçı 21.bölüm fragmanı! Savaşçı kadrosuna sürpriz isim...

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı 20.bölümde; Kopuz Albay ortadan kaybolur, onu bulmak için harekete geçen Temo'yu ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Peki, Savaşçı son bölümün ardından, merakla beklenen Savaşçı 21.bölüm fragmanı geldi mi?

Savaşçı 21.bölüm fragmanı! Savaşçı kadrosuna sürpriz isim...
Savaşçı 21.bölüm fragmanı! Savaşçı kadrosuna sürpriz isim...
GİRİŞ 18.11.2017 09:47 GÜNCELLEME 18.11.2017 09:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kılıç Timi'nin nefes kesen mücadelesini konu alan Savaşçı son bölümde; Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi Kopuz’un hayatıyla ilgili endişelenirken, General Kutalmış’ın verdiği görev timde rahatsızlığa sebep olur. Bu arada Kırlangıç Paşa da Kopuz’un ortadan kaybolduğunu öğrenir ve bunun için gerekli hazırlığını yapar. Temo ise boş durmaz, Albay’ı bulmak için şeytani planlarını devreye sokar. Yakaladığı bir ayrıntıyla harekete geçen Temo, Albay’ı ele geçirmek üzere yola çıkar. Savaşçı yeni bölümde kadroya sürpriz bir isim dahil oluyor. Peki, Savaşçı 20.son bölümün ardından, merakla beklenen Savaşçı 21.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Savaşçı 21.bölüm fragmanı

Savaşçı 21.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini   Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli'nin paylaştığı Savaşçı 21.bölüm 19 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de FOX TV ekranlarında olacak.

Savaşçı 20.bölüm izlemek için tıkla!

savaşçı 20.bölüm

Savaşçı son bölümde neler oldu?

Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi Kopuz’un hayatıyla ilgili endişelenirken, General Kutalmış’ın verdiği görev timde rahatsızlığa sebep olur. Bu arada Kırlangıç Paşa da Kopuz’un ortadan kaybolduğunu öğrenir ve bunun için gerekli hazırlığını yapar.
Temo ise boş durmaz, Albay’ı bulmak için şeytani planlarını devreye sokar. Yakaladığı bir ayrıntıyla harekete geçen Temo, Albay’ı ele geçirmek üzere yola çıkar. Ama Albay’la karşı karşıya gelmek sandığı kadar kolay olmayacaktır...

YORUMLAR 1
  • emre 6 yıl önce Şikayet Et
    levent yılmaz yüzbaşı olarak katılırsa diziye sarp levendoğlu efsane olur yemin ederim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı