Eren Vurdem kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Star TV'de yayınlanan Söz dizisinde Karabatak (Ateş) karakterini canlandıran başarılı oyuncu Eren Vurdem kimdir? Son zamanların genç yeteneklerinden olan Erfden Vurdem kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? İşte, Eren Vurdem'in biyografisi...

Eren Vurdem kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Eren Vurdem kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 11.12.2017 15:59 GÜNCELLEME 11.12.2017 15:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ateş karakteriyle izlediğimiz başarılı oyuncu Eren Vurdem kimdir? İnadına Aşk, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe gibi dizilerle tanınan başarılı oyuncu Eren Vurdem aslen nereli ve kaç yaşındadır?

EREN VURDEM KİMDİR?

1988 yılında Konya’da dünyaya gelen Eren Vurdem, Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Hesaplaşma dizisi ile yaşayan Eren Vurdem; daha sonra İnadına Aşk, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe dizilerinde rol almıştır.

söz ateş karakteri

Oyunculuk kariyerinde asıl yükselişini ise Fox TV'de yayınlanan İnadına Aşk dizisi ile gerçekleştiren Vurdem, dizide Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Cem Belevi, Nilay Duru gibi isimlerle beraber rol almıştır. Dizide "Çınar" karakterini canlandırmıştır. 

Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolünde  Tolga Sarıtaş, Melissa Yıldırımer, İlayda Ildır, Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almaktadır. Dizide Karabatak namıyla bilinen Başçavuş Ateş Acar karakterini canlandırmaktadır. 

eren vurdem kimdir

Rol Aldığı Yapımlar:

Söz

İnadına Aşk

Son Mektup

Yolculuk

Kutu Cüceler

Şubat

Jin

Arka Sokaklar

Şefkat Tepe

No Ofsayt

Hesaplaşma

YORUMLAR 3
  • Burcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok yakışıklı
    Cevapla
  • Söz hayrani 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi oyuncu
    Cevapla
  • semra 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi bir oyuncu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu