Diriliş Ertuğrul 96.bölüm son bölüm TRT 1'den izle!

TRT 1'de yayınlanan ve son bölümü ile nefes kesen Diriliş Ertuğrul 96.bölüm özeti izleyiciyle buluştu. Diriliş'in yeni bölümünde Ertuğrul'un kararı izleyenleri heyecanlandırdı. Peki Diriliş Ertuğrul 96.bölümünde neler oldu? İşte fragmanı ve detayları...

 Diriliş Ertuğrul 96.bölüm son bölüm TRT 1'den izle!
Diriliş Ertuğrul 96.bölüm son bölüm TRT 1'den izle!
GİRİŞ 27.11.2017 09:00 GÜNCELLEME 27.11.2017 11:54
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Çarşamba akşamlarının reyting rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 96.bölüm özeti yayınlandı. Oba'ya tekrar dönen Ertuğrul gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Yeni kararlar alan ve yokluğunda Oba'ya zarar vermeye çalışanlardan hesap soracak olan Ertuğrul şu sözleri sarf etti: "İndi bu uğurda gaza edeceğiz. Ferman sultanımızdan Şehadet Allah'tandır. Gayrı bu topraklarda devlet benim" İşte yeni bölümü adeta izleyenlerin nefesini kesen olan Diriliş Ertuğrul 96.bölüm özeti ve tüm detayları...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 97.BÖLÜM FRAGMANI 

diriliş-97-izle

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96.BÖLÜM ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 96.bölümü özeti yayınlandı. Sevilen dizi 22 Kasım çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluştu

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hakim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğunu öğrenmiş ve alplarıyla beraber Hanlı Pazar’a doğru dörtnala yola düşmüştü. Ertuğrul, Hanlı Pazar’ın satışına mani olabilecek mi? Satış anlaşması mühürlenmeden yetişebilecek mi? Dündar’a karşı tavrı ne olacak? Kendisine tuzak kuran Ares’e ne yapacak? Yokluğunda yaşanan gelişmeler karşısında nasıl davranacak?
 
Çavdar beylerini biat ettirip Hanlı Pazar’ı almaya giden Bahadır Bey, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Beyliği ve Hanlı Pazar’ı alabilecek mi? Ertuğrul ile aralarında nasıl bir münasebet gelişecek?

Tekfur Ares ve Emir Saadeddin, Ertuğrul’un dönüşünden sonra ne yapacak? Ertuğrul’a karşı ortak mı hareket edecekler? Yeni planları ne olacak? Ve Ertuğrul, Ares’e tuzak kurmasının bedelini ödetecek mi? 

diriliş-96

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 95.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? 

Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya, bu kez Aksakallılar’ın görevlendirdiği Atsız ve yiğitleri yetişmişti. Yaşanan çarpışmada Ertuğrul ve köleler kurtulmuş, Simko ise kaçmıştı. 
 
Bahadır tarafından omzundan hançerlenen Turgut’un tepkisi sert oldu. Hanlı Pazar’ı satıp göç etmeye karar veren Dündar Bey, pazarın satışı için Aslıhan Hatun’un amcası Bahadır Bey’le anlaşmıştı. Toyda bey seçilir seçilmez pazarı Bahadır Bey’e satacağını söyleyen Dündar Bey amacına ulaşamadı. 
 

Simko’nun adamı Anteus’u yakalayıp öldüren Ares, ondan Simko ile Ertuğrul’un mağaraya geleceklerini öğrenmişti. Simko ile Ertuğrul’u mağarada bekleyen Ares'in planları suya düştü.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜ NE KADAR İZLENDİ?

Önceki akşam reyting listelerinde 3 iddialı dizi kıyasıya bir rekabet yaşadı.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul hem total hem de AB grubunda lider oldu.

Dizi total grubunda 14,68 rating ve 32.75 share alırken, AB grubunda ise 16.9 reyting ve 38.5 share’a sahip oldu. Ayrıca sevilen dizinin özeti de reyting sonuçların ikinci sıraca yer aldı.

“Diriliş Ertuğrul” önceki akşam aldığı performanslarla pek şaşırtmadı.

YORUMLAR 26
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Osmalı dirilişi güzel bir dizi
    Cevapla
  • Biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Halk olarak hasretiz Ertuğrul gibi liderlere. Fetihler yapacak, yüzyıllardır süren mazlumun ahını yerde koymayacak, yüzyıllardır zalimlik yapanlara artık hakettiği gibi davranacak, teknolojiye değil yüreğine, Allah'a güvenerek yürüyecek, zalimleri içimizde barındırmayacak. Allahım her zaman hayırlısını vatanımız ve milletimize bahşetsin.
    Cevapla
  • recep 6 yıl önce Şikayet Et
    tek kelime ile muhteşem filimin başından beri izliyorum ertuğrul öldükten sonra osman'ın düşmana ne kadar korku salacağını merak ediyorum şimdiden
    Cevapla
  • Vanadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime ile muhteşem bir yapı Türk milletini fabrika ayarlarına döndürdü resmen bu dizi
    Cevapla
  • Hasan S. 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Osmanlı isimli yorumcu; Bu dizi ibadete teşvik ediyor mu demişsiniz. Elbet bilememişsiniz ki Bu dizideki ruhu taşımak zaten ibadetten geçiyor. İslam için yola başkoymuşların içlerindeki sözde müslüman müsveddesi altında İslama ihanetlerini gün yüzüne çıkarıp onların boyunlarını kılıçtan geçiren bir ecdadımızın torunları olduğumuzu anlatıyor. Bunu idrak edememişsin. İbadetten kasdın sadece namaz kılıp kefereyle dost olmak mıdır? İzle de biraz İslam ruhunu edin
    Cevapla
  • Osmanli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi ibadete teşvik ediyor mu?
    Cevapla
  • rukiye 6 yıl önce Şikayet Et
    bence tüm flimler güzel ama en güzeli diriloş ertuğrul
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi