Ver Elini Aşk ne zaman yayınlanacak? İşte, yeni yayın günü

Kanal D'nin sevilen dizisi Ver Elini Aşk 2 haftadır ekranlarda yok. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması akıllara final ihtimalini getirdi. Peki, Ver Elini Aşk final yapacak mı? Ver Elini Aşk yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Ver Elini Aşk ne zaman yayınlanacak? İşte, yeni yayın günü
Ver Elini Aşk ne zaman yayınlanacak? İşte, yeni yayın günü
GİRİŞ 21.11.2017 14:34 GÜNCELLEME 21.11.2017 14:34

Kanal D ekranlarının yaz sezonunda seyirciyle buluşan dizisi Ver Elini Aşk, Perşembe günleri yayınlanıyordu. Ancak geçen sezonun iddialı dizilerinden Vatanım Sensin yeni sezonun başlamasıyla 2 haftadır yayında yok. Yayın akışında yer almayan diziden gün değişikliğine dair haber gelmemesi ise, Ver Elini Aşk'ın final yapacağı ihtimallerini akla getirdi. Bunun üzerinde 2 Kasım'dan bu yana ekranda olmayan diziden seyircisini sevindiren haber geldi. Peki, Ver Elini Aşk yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, Ver Elini Aşk 10.bölüm fragmanı...

Ver Elini Aşk yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Final iddialarını ortadan kaldıran Ver Elini Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci ve Köksal Engür'ün rol aldığı Ver Elini Aşk 10.bölüm 21 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Ver Elini Aşk 10.bölüm fragmanı

Ver Elini Aşk 10.yeni bölümde neler olacak? 

Ayperi, Emin Ağa'nın buluşma teklifini Sue için kabul etmişti. Kaan, olayın bu tarafını bilmiyordur. Simten'in kendisine gönderdiği fotoğraf yüzünden Ayperi'ye öfkeleniyor ve ihanete uğradığını düşünüyor. Ayperi'nin kendisinden özür dilemesini bekliyor; ama, sevdasından da hiç bir şey eksilmiyor! Ayperi de bu uzaklıktan dolayı çok üzgündür. Her şeyin güzel gittiği akşamın bir fotoğraf yüzünden bozulmasına içerliyordur. Kaan'ın kendisini dinlemeden tepki vermesine ise, kırgındır... Ayperi, Kaan'ın beklediği özürü dileyecek mi? Yoksa inat edip, tekrar patron-çalışan durumuna geri mi dönecek? İkili kalplarinin sesini dinleyip, tüm olan biteni geride mi bırakacak? Oğuz ise, inatla Lalin'in listesini bitirmek için acele eder. Sıra 33. maddeye gelince duvara toslamış gibi olur. Maddede "Aşık Olmak!" yazmaktadır. Oğuz için sınırın kıyısıdır bu madde. Lalin ise, önemsediği maddenin gelmesinden dolayı mutludur; fakat, karşısında "Davar-Man" olunca işler karışmaya balar. Oğuz saf saf kendisi dışında birisine aşık olabileceğini düşündüğü Lalin'e yüklenince, Lalin boş durmaz. Onunla tatlı tatlı eğlenir... Bu madde Lalin ve Oğuz'u aşka uçuracak mı? Oğuz cesaretli davranıp Lalin'e hissettiklerini bu madde aracılığıyla açabilecek mi?

ver elini aşk son bölüm

Ver Elini Aşk son bölümde neler oldu?

Yaşadıkları şoku atlatamayan Emin Ağa ve Asım Onbaşı ise, ikilinin kalbini yeniden kazanmak için kolları sıvar. Emin Ağa bu sefer yaş tahtaya basmamaya kararlıdır ve Lalin’den destek alır. Bu sırada Kaan ve Ayperi de aileden kimseyle görüşmek istemedikleri için Oğuz’un evinde kalır. Artık boşandıkları için Ayperi’nin gözünde yeniden "Kaan Bey" olan Kaan, köylü kızının gerçek duygularını ortaya çıkarmaya kararlıdır. Ayperi’yi kıskandırmak için elinden geleni yapan Kaan, türlü numaralara başvurur. Bu da eğlenceli anlara yol açar. Ancak Kaan’ın yüzleşeceği büyük sürpriz ve yakın zamanda ikilinin karşısına çıkacak beklenmedik misafir her şeyi yeniden tepetaklak edecektir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...