Savaşçı 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gerilim tırmanıyor...

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı son bölümüyle yine nefes kesti. Savaşçı son bölümde; Kılıç Timi ve Kopuz Albay zorlu mücadelelere girerler. Peki, aksiyonun dolu dizgin ilerlediği Savaşçı 21.bölümün ardından, merakla beklenen Savaşçı 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gerilim tırmanıyor...
Savaşçı 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gerilim tırmanıyor...
GİRİŞ 25.11.2017 13:47 GÜNCELLEME 25.11.2017 13:47

Kılıç Timinin destansı öyküsünü konu alan Savaşçı yeni bölümleriyle her Pazar ekranlarda olmaya devam ediyor. Savaşçı son bölümde; Kopuz Albay ve Kılıç Timi Doktor'u ele geçirmelerinin ardından, terörist grubuyla karşı karşıya gelirler ve çetin bir çatışmaya girerler. Bunun üzerinde hiç beklenmedik bir kişi onları kurtarmaya gelir. İşte, Savaşçı 21.bölümün ardından, merakla beklenen Savaşçı 22.bölüm fragmanı...

Savaşçı 22.bölüm fragmanı

Savaşçı 22.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini   Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli'nin paylaştığı Savaşçı 22.bölüm 26 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de FOX TV ekranlarında olacak.

Savaşçı 21.bölüm izlemek için tıkla!

savaşçı 21.bölüm

Savaşçı son bölümde neler oldu?

Sınır ötesinde Doktor’u ele geçiren Kılıç Timi ve Albay Kopuz, dönüş yolunda kalabalık bir grup teröristle çatışmaya girer. Doktor kaçmak için fırsat kollarken, ağır silahlarla saldırı altında kalan time sınır ötesinde oldukları için takviye imkansızdır. Resmi makamlarla temasa geçen General Kutalmış, timini kurtarmak için Jandarma Özel Harekat'tan Yüzbaşı Haydar Bozkurt’u görevlendirir.
Yüzbaşı Haydar ve komutasındaki askerler, Kılıç Timi’ni ve Albay Kopuz’u cehennemden çıkarmak için hemen harekete geçer. Umutlar tükenirken hiç beklenmedik bir gelişme olayların seyrini değiştirecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı