Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 82.bölüm fragmanı! Hızır kaçıyor!

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81.bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. Her bölümüyle heyecanı doruklara çıkaran Eşkıya son bölümde; Hızır'ın aldığı darbe yürekleri ağza getirdi. Peki, son bölümün ardından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 82.bölüm fragmanı! Hızır kaçıyor!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 82.bölüm fragmanı! Hızır kaçıyor!
GİRİŞ 28.11.2017 17:16 GÜNCELLEME 28.11.2017 17:16

ATV ekranlarının soluksuz izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; kendisini hapse yollayan düşmanları bulmaya ant içen Hızır, oradan çıkmanın yollarını aramaktadır. Diğer bir yandan tek hainin Ekrem olmadığını öğrenmesi intikam duygusunu alevlendirirken; Ünal ise kendisine yapılan düzmecenin faturasını birilerine kesmek için uğraş verir. Eşkıya 81.bölüm finalinde ise, Mürsel'le burun buruna gelen Hızır, acı bir şekilde intikamını alacaktır. Peki, aldığı ağır darbeyle yere yığılan Hızır'ın akıbeti ne olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81.bölümün hemen ardından, merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82.bölüm fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 82.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi oyuncuların paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 83.bölüm 28 Kasım Salı günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 81.bölüm izlemek için tıkla!

eşkıya son bölüm

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Hızır, Ekrem'den başka hainlerin de olduğunu fark etmiş, bir an önce hapishaneden kurtulmanın yollarını aramaya başlamıştır. Dışarıda olup bitenlerin sorumlularıyla yüzleşmek ve ailesinin başına gelenlerin hesabını sormak varken eli kolu bağlı oturması mümkün değildir.

Ünal Kaplan, en yakınındaki adam tarafından yıllarca kandırıldığını öğrenir ve yaşadığı suçluluk duygusuyla kendine bir günah keçisi arar. Bir yandan da Hızır'ın dışarıya çıktıktan sonra yapacaklarından nasibini almamak için kolları sıvayacaktır. Aynı korkuya sahip olan diğer isim Ekrem ise yapacağı bir hamleyle dengeleri değiştirecektir.

Hala firar durumunda olan İlyas'ın öfkesi, Mürsel'i bir türlü köşeye sıkıştıramadığı için günden güne artar. Ne zaman nereden çıkacağı belli olmayan Mürsel de hapishanedekileri bitirme konusunda kararlıdır. Tipi'den sonra sıra Kimsesiz Yaşar'dadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak