Kızlarım İçin dizisi Kanal D'de başlıyor! Oyuncu kadrosu ve konusu

Kanal D televizyonu ekranlarına bir dizi daha kazandırmaya hazırlanıyor. Yayınlanan ilk tanıtımıyla dikkat çeken Kızlarım İçin dizisi ne zaman başlıyor? Kızlarım İçin oyuncuları kimlerdir? İşte, Kızlarım İçin dizisi ilk fragmanı...

Kızlarım İçin dizisi Kanal D'de başlıyor! Oyuncu kadrosu ve konusu
Kızlarım İçin dizisi Kanal D'de başlıyor! Oyuncu kadrosu ve konusu
GİRİŞ 30.11.2017 11:22 GÜNCELLEME 30.11.2017 11:23

Kanal D ekranlarının gerek konusu ve gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi Kızlarım İçin ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Fikret Kuşkan ve Tuvana Türkay gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Kızlarım İçin ne zaman başlıyor? Kızlarım İçin dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte, Kızlarım İçin 1.bölüm fragmanı...

Kızlarım İçin 1.bölüm tanıtımı

Kızlarım İçin'de başrolü üstlenen Fikret Kuşkan baba rolündedir. Dizide 5 kızı ve bir babanın öyküsü konu ediliyor. Daha ilk tanıtımıyla seyirciyi etkisi altına alan Kızlarım İçin sabırsızlıkla bekleniyor. Dizinin senaryosunu Zülküf Yücel kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Mesude Eraslan'ın oturuyor. Yapımı ise birçok dizi projesi ekrana getirmiş olan Süreç Film üstleniyor. 

Kızlarım İçin ne zaman başlıyor?

Çarpıcı ilk bölüm tanıtımı ve iddialı oyuncu  kadrosuyla merakları uyandıran yeni dizi Kızlarım İçin 1.bölümüyle 28 Kasım Salı günü Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.

'Kızlarım İçin' dizisinde Fikret Kuşkan, 5 kızı olan 'Yaşar' karakteriyle seyirciyle buluşacak. Yaşar'ın kızlarından Kumru'yu Tuvana Türkay'ın Sumru'yu Elifcan Ongurlar'ın, Suna'yı Ahsen Eroğlu'nun oynadığı dizide çocukların ihanet nedeniyle cinayete kurban giden anneleri Ayten'i ise Sibel Taşçıoğlu canlandırıyor.

Kızlarım İçin dizisi hikayesi;

Yaşar evin geçimini sağlamak için mahalleden komşuları Zübeyir’in kahvehanesinde ve oto yıkamacıda çalışmaya başlamış lakin yine de karısının dırdırından kurtulamamıştır. Anne ve babalarının kavgalarına mani olamayan beş kız kardeşinse tek yapabileceği bir an önce kurtulmak için bir yol bulmaktır. En büyük ablaları Selva evli olduğu için bu durumdan en az etkilenenidir. Kumru, evin en büyüğü, tıp fakültesi son sınıftadır ve para kazanıp hem kendini hem kardeşlerini kurtarmasına bir yıl kalmıştır. Sumru da üniversitededir ama o sorunlardan kaçmak için eğlenmeyi seçmiştir. Duygularıyla hareket eder. Canı ne zaman ne isterse öyle davranıp öyle yaşar. Suna daha lisededir ama Kumru ablasını örnek alarak kafasını kitaplara gömerek evdeki huzursuzluktan kaçmaya çalışır. En küçükleri zavallı Hüma ise her şeyden en fazla etkilenen olur. Anne ve babalarına rağmen kız kardeşler mutludurlar. Çünkü birbirlerine sahiptirler. En kötü zamanlarında bile içlerinden biri herkesi güldürecek bir şey yapar. Ancak annelerinin yaptığı bir hata başta Yaşar olmak üzere tüm çocukların hayatını geri dönülmez bir şekilde değiştirecektir.

Kızlarım İçin oyuncuları kimlerdir?

 Fikret Kuşkan

Tuvana Türkay

Elifcan Ongurlar

Ahsen Eroğlu

Numan Çakır

Ülkü Duru

Özgün Çoban

Sibel Taşçıoğlu

Sanem Yales

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance