Ver Elini Aşk final yaptı! Ver Elini Aşk neden bitti?

Kanal D ekranlarının yaz dizilerinden Ver Elini Aşk'ın geçtiğimiz gün yayın günü değişmiş ve Salı gününe alınmıştı. Ancak Kanal D Salı günü yayın akışına yeni dizisi Kızlarım İçin'i dahil etti. Peki, bu durumda Ver Elini Aşk final mi yapacak? Ver Elini Aşk bitecek mi?

Ver Elini Aşk final yaptı! Ver Elini Aşk neden bitti?
Ver Elini Aşk final yaptı! Ver Elini Aşk neden bitti?
GİRİŞ 04.12.2017 10:32 GÜNCELLEME 04.12.2017 10:32
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarının yaz sezonunda yayınlanmaya başlanan ve hatırı sayılır reytingler alan dizisi Ver Elini Aşk, yeni dizilere ve sezona kaldığı yerden başlayan reyting rekortmeni dizilere yenik düştü. Son 10.bölümüyle ekranda olan Ver Elini Aşk Salı günlerinden itibaren yayınlanmaya başlamıştı. Yayın günü değişen dizinin yerine şimdi de başka bir dizinin alındığı ortaya çıktı. Salı günü yayın akışında Ver Elini Aşk yerine gelen Kızlarım İçin yeni dizisi ilk bölümünün adı yer aldı. Peki, bu durumda Ver Elini Aşk dizisi bitecek mi? Ver Elini Aşk final bölümü ne zaman yayınlanacak?

ver elini aşk ne zaman

Ver Elini Aşk final mi yapıyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Ver Elini Aşk yeni bölümleriyle Perşembe günleri seyirciyle buluşuyordu. Daha sonra yeni sezon bölümleri başlayan Vatanım Sensin dizisinin yayınlanmasıyla beraber Ver Elini Aşk Salı günleri ekrana gelmeye başladı. 21 Kasım Salı günü 10.bölümüyle ekranda olan Ver Elini Aşk dizisinin yerine, Kanal D'nin yeni dizisi Kızlarım İçin 1.bölümü yayınlandı. Ver Elini Aşk dizisi ise 11.bölümü ile final yapma kararı aldı.

Ver Elini Aşk 11.final bölümü fragmanı

Ver Elini Aşk final bölümü ne zaman?

Başollerinde Ali İl, Sevda Erginci ve Köksal Engür gibi isimlerin rol aldığı Ver Elini Aşk dizisi final bölümü 3 Aralık Pazar günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Ver Elini Aşk son bölümde neler oldu?

Gördüğü fotoğraf karşısında çok sinirlenen Kaan, Ayperi’den hesap sorar. Ayperi’nin peşinden koşmasından memnun olan Kaan’ın kolay kolay yelkenleri suya indirmeye Kiraz, yaptığı hırsızlığın sebebini konaktakilere açıklamak zorunda kalmış ve Emin Ağa duydukları karşısında geçmişteki hesaplaşmaları hatırlayarak sinir krizi geçirmiştir. Lalin, Oğuz’un evine yerleşmesiyle ikili arasında işler de karışır. Hayri’ye yardımcı olmaya çalışan Kaan, ezeli düşman olan Emin Ağa ve Hayri’nin karşı karşıya gelmesine sebep olurken asıl bu buluşmanın beklenmeyen şahidi Ayperi’dir…

YORUMLAR 34
  • Mehriban 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence bitmemeliydi
    Cevapla
  • Berkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz bu kafa ile gittikce ne yeni oyuncu yetisir nede elinizdekiler tecrüne kazanir nede siz basari elde edersiniz. Önemli olan sonucu kesin olan seylere ulasmak degil zoru basarmaktir. Her yatirim baslangicta kazandiriyor olsa zarar eden bu kadar insan neden olsun.. Basarisizlik oyuncularda ve reytinglerin az olusunda degil.. O Basarisizlik sizin istikrarsiz olup pes etmenizde.. Kendinizce biz neleri biliyoruz seklinde düsünebilirsiniz ama bilmediginiz artik insanlarin yüzünün güleyeci bir dizi izlemek istedigidir. Eger bu yazdiklarim dizinin son bulmasinda rolü olanlara ulasabiliyor ve onlar bundan ders cikartabiliryor ise ne mutlu. Saygilarimla Berkan
    Cevapla
  • erkan adıgüzel 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitmesin bitecek se başka kanalda çıksın nolur olurmu
    Cevapla
  • emir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitmesin o kadar bitmesi gerekenler varken neden ver elini ask
    Cevapla
  • Elif 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitmesin lütfen :(:(:(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü