Hıçkırık dizisi oyuncuları kimlerdir? (Kanal D)

Kanal D ekranlarının yeni günlük dizisi Hıçkırık merakla bekleniyor. Başrollerinde Sezgi Sena Akay ve Barış Arda Hacıoğlu'nun rol aldığı Hıçkırık ne zaman başlıyor? Hıçkırık dizisi oyuncuları kimlerdir?

Hıçkırık dizisi oyuncuları kimlerdir? (Kanal D)
Hıçkırık dizisi oyuncuları kimlerdir? (Kanal D)
GİRİŞ 13.02.2018 15:27 GÜNCELLEME 13.02.2018 15:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarının yeni günlük dizisi Hıçkırık konusu ve oyuncu kadrosu ile merak konusu haline geldi. Hıçkırık dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte, Hıçkırık dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu…

HIÇKIRIK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tanıtımları ile dikkatleri üzerine toplayan Kanal D’nin yeni günlük ve iddialı dizisi Hıçkırık, konusu ve oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Kerime Nadir’in 1938 Hıçkırık adlı eserinden uyarlanan dizinin başrollerini Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz üstlenmektedir. Dizinin yönetmenliğini Fırat Gürsoy, senaryosunu ise Redife Zerener, Gökhan Korkusuz kaleme alıyor.

KANAL D HIÇKIRIK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kenan ve Nalan’ın acılı ve imkansız aşkının anlatıldığı dizinin genel hikayesi şöyle; Kenan, çocuk yaşta ailesini kaybetmiş ve yetimhanede geçirdiği acı dolu yıllardan sonra İstanbul’un en zengin işadamlarından Azmi Karaoğlu onu bulmuştur. Azmi Bey, Kenan’a sahip çıkmış ve onu yetimhaneden kurtararak kendi konağına almıştır. Kenan’ın hayatını asıl değiştiren ise, Azmi Bey’in evinde henüz çocuk yaştayken tanıştığı Azmi Bey’in kızı Nalan olmuştur. Kenan ve Nalan birlikte büyümüş; birbirlerinin en yakın dostu, sırdaşı haline gelmişlerdir.  Bu yakınlık, aradan geçen 15 yılda büyük bir aşka dönüşür. Günümüzde iki genç de 20’li yaşların ortalarına gelmiştir. Birbirlerine delicesine aşıklardır ancak bu aşkı itiraf edecek cesareti bulamamaktadırlar. Kenan ve Nalan’ın hayatını altüst eden kişi ise, son derece tehlikeli ve ürkütücü bir adam olan İlhami olur.

HIÇKIRIK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

sezgi sena akay kimdir

Sezgi Sena Akay

Sezgi Sena Akay, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Erenköy Kız Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde tamamlayan Sezgi Sena Akay, sporla da oldukça yakından ilgilenmiş ve profesyonel olarak Voleybol oynamıştır.

2012 yılında katılmış olduğu Best Model yarışmasında birinci seçildikten sonra yıldızı parlayan Sezgi Sena Akay, güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkat çekmeyi başarmış ve ekranlarda oyuncu olarak boy göstermeye başlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimine 2014 yılında Zeytin Tepesi adlı dizide başlamıştır. Ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem, Acı Aşk gibi dizilerde rol alarak oyunculuk kariyerinde ilerlemeye başlamıştır.

Sezgi Sena Akay, şimdi ise izleyici karşısına Hıçkırık dizisinin Nalan’ı olarak çıkmaya hazırlanıyor.

barış arda hacıoğlu kimdir

Barış Arda Hacıoğlu

Barış Arda Hacıoğlu, 1991 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finans bölümü mezunu olan Barış Arda Hacıoğlu, sporla da yakından ilgilidir ve düzgün fiziğini fitness ile geliştirmiştir.

2013 yılında Best Model yarışmasında en iyi 2. model seçilen Barış Arda Hacıoğlu,bu yarışmadan sonra modelliğin yanı sıra oyuncu olarak ekranlarda yer almıştır. Reklam filmleri ve klipler de rol almıştır.

Barış Arda Hacıoğlu, ilk olarak Zeytin Tepesi dizisindeki rolüyle oyunculuğa adım atmıştır. Sonrasında ise TRT ekranında yayınlanmış olan Ali Ayşe'yi Seviyor dizisinde ve Fox TV’de yayınlamış olan Şehrin Melekleri adlı dizide rol almıştır.

Dizilerin yanı sıra bir de Sinema filmi tecrübesi bulunan Barış Arda Hacıoğlu, Şahan Gökbakar'ın "Recep İvedik 4" adlı filminde rol almıştır.

Yakışıklı oyuncu şimdi ise izleyici karşısına Hıçkırık dizisinin Kenan’ı olarak çıkmaya hazırlanıyor.

selçuk özer kimdir

Selçuk Özer

Selçuk Özer, 1954 yılında Erzincan‘da doğmuştur.

1968 yılında Avni Dilligil Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. Oğuz Aral Tiyatrosu, İstanbul Tiyatrosu, Gülriz Sururi – Engin Cezzar Tiyatrosu, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu ve Dostlar Tiyatrosunda tiyatro oyunculuğu yapmıştır.

1973 yılında Halit Refiğ‘in “Vurun Kahpeye” filminde sinema oyunculuğu yapmış ardından 1983 yılında senaryosunu Attila İlhan‘ın yazdığı ve TRT 1‘de yayımlanan, “Kartallar Yüksek Uçar” dizisinde rol almıştır.

2007 – 2009 yılları arasında senaryosunu Raci Şaşmaz‘ın yazdığı, başrolünde Necati Şaşmaz‘ın oynadığı “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinde Turan Kaçgar karakterini canlandırdı.

Birçok dizi ve sinema filminde rol almış olan usta oyuncu Selçuk Özer, şimdi de izleyici karşısına Hıçkırık adlı dizi ile çıkmaya hazırlanıyor.

nurseli idiz kimdir

Nurseli İdiz

Nurseli İdiz, 6 Ekim 1960 tarihinde İstanbul’da Pendik’de doğmuştur. İskeçe göçmeni ressam Faruk Nafiz Çamlıbel ve annesi Deniz Çamlıbel’in kızıdır. Lisede Fen bölümünde okudu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun olmuştur.

1981’de Ankara Sanat Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayarak “Küçük Adam Ne Oldu Sana?” oyunu ile sanat hayatına başladı. Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları’nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları’nda görev yaptı.

1981’de, TRT’de “Şarkılar Neyi Söyler” adlı programı ve “Prizma” adlı programı sundu, “Geçmiş Bahar Mimozaları” dizisiyle adını ekranda duyurdu. “Kız Kulesi Aşıkları”, “Böcek” adlı filmleriyle adından sinemada da söz ettirdi. 1991 yılında televizyonda “Saklambaç” adlı bir program sundu. Birçok sinema ve dizi filmlerde rol almıştır.

Usta oyuncu, müzisyen, Cem İdiz ile 1983 yılında evlendi ve 15 yıllık eşinden 1999 yılında boşandıktan sonra da İdiz soyadını kullanmaya devam etti. 1985 doğumlu Canan Elif İdiz adında bir kızları var.

Birçok dizi ve sinema filminde rol almış olan usta oyuncu Nurseli İdiz, şimdi de izleyici karşısına Hıçkırık adlı dizi ile çıkmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 2
  • admin 6 yıl önce Şikayet Et
    ya gercekden cok guzel bir dizi insallah bitmez severek izlediyim adini sen koydan sonra ikinci dizi bu ozelliklede kenani ve nalani cok seviyorum bir birlerine cok yakisiyirlar kercek hayatda sevgili olurlarsa muhtesem.olur ERKAN MERIC VE HAZAL SUBASI GIBI
    Cevapla
  • Efsane 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizinin hastasiyim end cokda nalan kenani seviyorum bu dizi HIC bitmesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı